• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

cześć kobietki . U nas też od rana chłodno i deszczowo. A my dziś wybieramy się na urodzinki mojego chrześniaka do lasu :baffled:. Znajomi zawsze organizują jakieś zabawy dla dzieci : szukanie skarbu , wyścigi w workach itp. Nie wiem jak to dziś wypali przy takiej pogodzie . W nocy obudziły mnie skurcze przepowiadające , ale tym razem bolesne i dosyć długo trwały . Wzięłam magnez i zasnęłam na szczęście.
Natis - gratuluję przespanej nocki . Musisz już być nieźle wyczerpana skoro Cię ktg i zmiana kroplówki nie budzi :-(
Korba - niech ten katar się odczepi szybko . Zdrówka dla Ciebie i córeczki .
Muszę powiedzieć , ze zaciekawiłyście mnie tą trylogią erotyczną:rolleyes: - pewnie sięgnę po połogu po nią :rofl2:. Mąż zapewne też chętnie .
Kawkę idę zrobić.

reklama
wow prawie 10:30, niedziela, a tu już 3 strony do czytania! To wszystko przez tą pogodę, u mnie też chłodnawo i deszczowo:/

Kingusia u mnie w przychodni koleś ostatnio przyniósł mocz w małej butelce z coca-cola:))))) ale się uśmiałam:P nie wiem czy mu przyjęli:P Za to możesz się spiąć i iść rano do apteki, później siku i do przychodni... ja tak ostatnio robiłam, bo też zapomniałam kupić tego pojemnika:P

Kwiaty... wczoraj u teściowej na urodzinach, na stole wielki wazon z tulipanami... wszystkie z jej ogródka! Ona też ma ich baaaardzo dużo:) Ja muszę zaopatrzyć się w kwiaty na balkon!

Dmuchawcu mam nadzieję, że wyjdziesz expresowo!
Korba mam nadzieje, że katar szybko Was opuści!!!
Natis, Mikoto dobrze, że nocki w końcu przespane:))))) oby tak dalej!
MatkaEwa to fajna imprezka Ci się szykuje:)zapowiada się bardzo ciekawie:) tylko ubierz się ciepło i weź parasol!

Ja już po śniadanku a teraz pora na kawusię i ciachoooo :))) z wczorajszych urodzin:)

Lenia dzisiaj mam:/

I ja witam :)
Kawusię wypiłam czytając Was.

Natis, cieszę się, że lepiej pospałaś. Przyznam, że nie nadrobiłam zaległości z tygodnia więc byłabym ci wdzięczna, gdybyś napisała czy wyniki się polepszyły i czy jest szansa, żeby choć na trochę Cię wypuścili przed rozwiązaniem.

Korba zdrówka ! Jak Julka, już się przekonała do imprezki urodzinowej ?

Orodniczki, ja też uwielbiam kwiatki ale tez się ich "uczę" :)

MatkaEwa fajne takie urodzinki w terenie. U nas królują te wygodne - w kulkach i tych małpich gajach. Ja już rozmyślam o imprezce Seweryna.

Fioletowa, niezła opowieć, nigdy nie sądziłam, że da się pomylić :D:DD:

Wróciłam wczoraj od mamy. Byłam z bratową na "łowach" i kupiłam parę fajnych ciuszków i karuzelę fisher price z tymi miśkami i projektorem w super stanie ( tylko bez pilota ) za całe 25 zł !!!!

Ślub koleżanki też ładny, taka szczęśliwa była. Przypomniał mi się mój. Tyle czasu minęło a wciąż tak doskonale pamiętam każdą chwilę ...

Dziś pewnie dzień minie pod znakiem lenistwa ale tydzień był dość intensywny więc trzeba odpocząć - zwłaszcza że weekend majowy mamy zaplanowany konkretnie - malowanie i urządzanie chatki dla maleństwa.

Dziś też zamierzam zrobić trochę najpotrzebniejszych zakupuów na necie - potrzebnych mi do szpitala. Zaczął się mi 35 tc a ja nie mam nic...

Dzien dobry :)
Mikoto dzieki za pamiec, ale moge tylko pomarudzic... :( dzisiaj rano cisnienie 153/90 puls 108 po godzinie 142/88 puls 96, po kolejnej godzinie 133/93 puls 126. Przez to czuje sie okropnie. oczywiscie juz obdzwonilam szpitale i mam obserwowac cisnienie, jesli skoczy powyzej 140 mam jechac do nich.

Tak to pogoda paskudna, pada od rana, zero slonca :crazy:

Ona - kurcze wysokie to ciśnienie, mierz regularnie i jak tylko podskoczy to pedz do szpitala. W szpitalu podłączą kroplówkę i spadnie. Bierzesz jakieś leki na nadciśnienie??

MATKAEWA - chętnie pożyczę Ci trylogię hihihi

ROBACZKU - wyniki spadły nieco od poprzedniego razu, ale i tak przekraczają kilkakrotnie normy. Nie mam podjęcia cży mnie jeszcze wypuszczą. Mam wrażenie, że lekarz z jednej strony chce mnie jeszcze wypuścić, a z drugiej się boi i trzyma dalej.
Do tego anemia narasta i nic z tym nie można zrobić. Jedynie krzepliwość wyszła na granicy, ale na szczęście jeszcze w normie.

Natis od kad mierze cisnienie to nigdy nie bylo wyzsze niz 140/79, lekow zadnych nie biore bo nigdy nie mialam z tym problemu, dla mnie to nowa sytuacja dlatego jestem taka przerazona... :( Musze isc sie ogarnac, ogolic (tylko jak!!? :eek:) ale boje sie ze padne w lazience..
Widze ze tez masz nie ciekawie, ale mysle ze juz te nie cale dwa tygodnie wytrzymasz :) Wazne ze jestes pod stala kontrola

Ona- tutaj na oddziale leży dużo dziewczyn z podwyższonym ciśnieniem. Ale prawie wszystkim po podaniu leków cży kroplówek spadło i jest już ok. 140 to już jest wysokie. Część dostała leki do domu i tyle. Niestety to bardzo niebezpieczne w ciąży, a łatwo można regulować. Podjedz lepiej na IP, może tylko leki przepisza a ty będziesz spokojniejsza i my...
Co do golenia to współczuję, ja na chybił trafił ;-). Dziś znów mnie to czekaw jutro pewnie zaliczę badanko ;-)

natis, dmuchawcu i inne szpitalne nikt Was bez powodu nie kładzie do szpitala - lepiej dmuchać na zimne. poobserwują i Was wypuszczą :-)

U mnie pogoda pod psem.. Mateusz nie śpi od 5 i jest zmierzły tak, że :wściekła/y: a ja jeszcze po nieprzespanej nocce :no:

reklama
Czekam na meza i pojade, przed chwila miezylam i mialam 133/89 puls odziwo 91, u mnie z goleniem raczej bedzie na chybil, ale co tam schowam dume do kieszeni teraz nie to jest najwazniejsze ;) Mam nadzieje ze dadza mi tylko leki i puszcza do domu, a myslisz ze zrobia mi ktg? tzn to co na brzuchu mieza bo nigdy nie mialam a jestem ciekawa czy jakies skurcze mi sie pojawiaja...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry