reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Mikoto czerwone na pewno będą ślicznie wyglądać ;-)
Ja bardzo lubię różowe, ale ogólnie wszystkie tulipany są ładne :tak:

Co do apteki to właśnie w pobliżu nie mamy żadnej otwartej, któraś ma pewnie dyżur tylko która... :sorry:
Palin właśnie tylko w jednorazowych przyjmują...

Dziękuję za pomysł na muffinki ale to jednak nie to :-p czegoś innego mi się chce...

reklama
Palindromea wydaje mi się, że słoik nie przejdzie. Musi byc pojemnik specjalny. U Was wieje powiadasz. U nas cicho, okna pootwierałam, żeby chociaż firanka drgnęła.

Witam się w ten deszczowy poranek. Ze mną już chyba lepiej, przynajmniej tak mi się na razie wydaje. Loli się wierci, żebra bolą niemiłosiernie ale więcej sił mam i gorączka odpuściła - a i rano uwaga - byłam głodna :) (przez 2 dni wstręt do jedzenia). Tosia świruje od rana - ona jest niesamowita, w jeden dzień leci przez ręce, a na następny biega jak oszalała :) Wczoraj rozmawiałam z Luką przez tel i ten nasz remont ehhh idzie mozolnie :( mam nadzieję, że się wyrobimy, przeraża mnie to trochę :/ Wybaczcie, że znów Wam nie odpiszę, ale mama mnie już goni "Ania leżeć masz !!" Dziękuję Wam słonka za życzenia zdrówka :**** Miłego dnia i niech to słonko wreszcie wychodzi !! :***

Cześć Kobitki
Dziękuję za słowa pocieszenia- dzis juz do tego inaczej podchodze.
Mąż z pszczółkami da sobie radę, choć w nocy może być kiepsko. Zastanawiam się czy dobrze robie, ze wybieram sie do tego szpitala dopiero w poniedziałek. Ale chyba kłaść sie tam na niedziele, to bez sensu, prawda?Z drugiej strony za chwilę majówka i ciekawe kiedy mnie wypuszczą. Bo cały czas zakładam, ze z Helenką jest wszystko ok. Poobserwuja i puszczą:tak:

Mikoto- ja też bardzo lubię tulipany-zwłaszcza białe:-)

Dziękuję za wszystkie numery telefomów:-D:-D:-D:-D Będę Was męczyć od poniedziałku!:tak:

U nas leje deszczyk.

Witajcie kochane;-)

Temat kwiatków...mmmmm jak ja uwielbiam jak zaczynają kwitnąć w ogródku.. Też mam mnóstwo tulipanków --różne kolory , nawet czarne... a potem rozkwitają mi lilię różnego koloru... a na dokładkę zawsze kupuję i obwieszam cały ogród tz. taras, huśtawkę itd.. wiszącymi czerwonymi pelargoniami:tak: Kocham jak jest pełno kwiatów :-) potrafię wydać na nie każdy zaoszczędzony grosik ;-)

Ja już po śniadanku i po kawce , nasza Julka wstała dzisiaj 0 5.50 :szok: nie ma to jak się wyspać chociaż w niedzielę :baffled:

My dzisiaj idziemy na urodzinki do Julki kolegi na plac zabaw, i muszę posadzić różę w ogrodzie bo kupiłam dwie... U nas słonko świeci , narazie 8 stopni więc pewnie szału nie będzie:no:

Miłego dnia kobietki :-)

Cześć kobietki!!

U mnie podobnie jak u Mikoto najlepsza nocka ostatnich tygodni. Wstałam o 8, pomimo wiecznego biegania położnych - a to tętno co 2 godz, a to ciśnieniew kroplówka itd. Dzisiaj na śpiąco mierzyli Lence tętno, a mi ściągali kroplówki. Aż nie wiem jak to zrobiłam.

MIKOTO - też tak sobie myślę, że to dobra lektura po pologu hihihiw a nie w trakcie celibatu i to tak długiego ;-)
Też kocham tulipany, może w przyszłym roku coś posadze, choć z moimi umiejętnościami nie liczyłabym na wiele ;-)

Anula - zdrówka dla Was kochani!!!

Asia - ja podobnie jak ty byłam cewnikowana na sali na żywca i nie wspominam tego źle. Gorzej wspominam lewatywę :-)

Dmuchawiec - jestem z Tobą, nie smuć się, szybko Was wypuszczą.

Cieszę się, że u Dzikiej lepiej. A co u KEKS?? Też się nie odzywa już długo albo coś przegapilam. A u Teri?

Korba r zdrówka dla Juleczki!!!

Korbuś jak tylko zakwitną u Ciebie koniecznie zdjęcia poproszę!
foty_koniecznie.gif
Ależ to musi być widok
Invision-Board-France-14.gif
To Julcia zrobiła Wam pobudkę. U nas chłodno, trochę mży nadal, a mamy w planach wybyć na zakupy ogrodnicze.

Anula
mama ma rację - leżeć! Najważniejsze, że czujecie się lepiej, a z remontem na pewno zdążycie. U nas też napiety grafik, co do prac, ale jestem dobrej myśli - bo chcieć, to móc
foty_koniecznie.gif

Dmuchawcu w czasie majóweczki będziesz już nadawała wieściz domku - i tego się trzymajmy!
Bisous04.gif

Ja już się ogarnęłam http://***************/senatn/images/Various/M9.gif Zasatanawiam się tylko co załozyć, bo raczej chłodno.

reklama
Natisku ze mnie też taka ogrodniczka jak z koziej...
hahaa1.gif
ale nie tracę zapału http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif Czytam, pytam, sadzę, czasami wyrzucam http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif, ale wizja pięknego ogrodu zwycięża
flircik.gif

Korbuś dużo zdrówka dla Ciebie! Może jakieś inhalacje zrób?

Do góry