Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dla mnie jak już dziecko ma 2 latka to za długo.JA karmiłam 8 i 10 miesięcy i uważam, że wystarczy. 
Kciuiki za dobre wyniki &&&&&&&&&&&&
Cieszę się , że troszkę pospałaś. Nie kumam tych babek Twoich z pokoju
Jak można w takiej ciszy leżeć
Ja jak leżałam w szpitalu , to też zdarzały się mruki , ale zawsze jakąś jedną , dwie sobie upatrzyłam i bekę kręciłyśmy nawet w największych bólach :-) Pamiętam jak leżałam po CC , cała obolała i przyszła pielęgniarka zapytać czy nic nam nie potrzeba i razem z moją "lokatorką" równo powiedziałyśmy , że tak " Malibu wstrząśnięte nie mieszane " --do dzisiaj pamiętam jej oburzoną minkę
Życzę Ci kochana naprawdę , żeby tam jakąś normalną kobietkę położyli, wtedy szybciej czas leci ;-) Czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki 

ale to już ten czas;-) ;-)Dobrze , że mamy tu siebie i możemy się pożalić 
Mi osobiście Bartek się podoba i Tomasz i jeszcze wiele innych imion , więcej męskich niż żeńskich 
Zaraz walnę do niej sms-ika
spałam od 23 do 1, potem troche poczytałam i zasnęłam jeszcze do 4. I tyle spania... 

ale gdyby nie majówka pewnie zostałabym jeszcze do jura co najmniej ubłagałam lekarza żeby mnie puścił
jeszcze mam lekką chrypke ale już nie kaszlę tak mocno przez ten kaszel brzuch sie spinał i skurcze wychodziły na zapisie najwiekszy miałam nawet 65 to bolało już dość ostro bałam sie strasznie jak kaszel przycichł to zapisy wychodziły tak względnie bo 20 , 30 ale tez nie rewelacja bo dziewczyny których nie bolał brzuch miały 7 , 10 ale szyjka trzyma sie dobrze i to nas ratuje ale mam iść na wizyte już za tydzień i chyba bede teraz tak często już chodziła teraz weszłam do domu po schodach i juz brzuch mam jak skała :-(ale pocieszam sie że dopiero co miałam badanie i usg i jest dobrze Daria waży 2300
więc ładnie rośnie przez 4 tyg urosła 700 g