Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wróciłyśmy z drugiej tury spaceru i teraz Daria ma drzemkę katar był jednodniowy bo dzis juz sladu nie ma
nie wiem może to na ząbki bo ostatnio też była taka akcja z katarem w dzień nawet ok najgorzej w nocy bo daria się wierci kręci popłakuje
niby te jedynki górne już coraz nizej ale jeszcze sie nie przebijają 

Muszę ogarnąc mieszkanko chociaż ostatnio odkurzam 5 razy dziennie przez psiaka łobuziaka
Mam nadzieję, że w tym tygodniu dam radę już zasadzić wierzby i lawende na ogródku :-) 
Ostatnio mam przeprawę z mężem, bo średnio mi pomaga w domu, kiedy ja jestem w pracy. W rezultacie wracam po 15 i muszę robić to, co do tej pory
Ręce opadają...

My też bodziaki, bluza i bezrękawnik. Ale mi zrobiłaś smaka na kopytka!!! Ja już na jutro zrobiłam sos meksykański (czyli misz-masz: papryka, pomidory, szyneczka i przyprawy
). Jutro rano wyjmę piersi do rozmrożenia, a małż ugotuje ryż i gotowe.

W pracy już coraz więcej obowiązków, trochę zostałam rzucona na głęboką wodę, ale na szczęście mam fajną szefową, którą mogę o wszystko zapytać.
), a dziś zamiast tata powiedział 'mamam', czyli prawie jak 'mama' 
) ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Sofii ubieram na cebulkę, wtedy w każdej chwili mogę cos zdjąć.
Tez wychodzimy na kilka razy. Już odliczam dni do 1 maja 
Brawo, Michasiu, nawet nie wiesz Sliczny, jak Mama raduje się z tych cudnych słów: mama! Ależ pyszności jutro u Was
Powodzenia w pracy! Jestem pewna, że wspaniale sobie poradzisz, jak zawsze!!!
Dzisiaj wypiłam 3 kawy, ciśnienie skakało, pogoda zaczęła się zmieniać. Pora się kłaść. Ułożyłam w szafach i umyłam lodówkę. Spokojnej nocy, Moje Czerwcówki!