Palindromea
Fanka BB :)
Wisienka, Aro te gofry obiecywał od ponad 3 tygodni. Kuchnia wygląda jak po wojnie (i juz wolał "ja niue sprzatam, ja tylko robię!"). Mam nadzieje, że się nie spóźnisz.
Bona, my mamy łóżeczko turystyczne. A Miki tonaprawde akrobata. On nie wchodzi po siatce (ten etap ma za sobą), tylko zadziera nogę na łóżeczko, zaczepia się piętą, na rekach podciąga i przeciąga na drugą stronę. I wtedy zaczyna się kłopot - co dalej? W kogo on taki pomysłowy? Z jednej strony to się cieszę, bo kombinuje (wczoraj np tak kombinowal, żeby zebra wszystkie rozsypane ksiazeczki na raz w ręce aż się udało), jest pomysłowy. wieczoru z drugiej to mnie te pomysły przerażają. Dobrze jeszcze, ze czestoierze pod uwagę nasze ostrzeżenia, czym cos grozi -wtedy kombinuje w inną stronę, byle osiągnąć swój cel
Bona, my mamy łóżeczko turystyczne. A Miki tonaprawde akrobata. On nie wchodzi po siatce (ten etap ma za sobą), tylko zadziera nogę na łóżeczko, zaczepia się piętą, na rekach podciąga i przeciąga na drugą stronę. I wtedy zaczyna się kłopot - co dalej? W kogo on taki pomysłowy? Z jednej strony to się cieszę, bo kombinuje (wczoraj np tak kombinowal, żeby zebra wszystkie rozsypane ksiazeczki na raz w ręce aż się udało), jest pomysłowy. wieczoru z drugiej to mnie te pomysły przerażają. Dobrze jeszcze, ze czestoierze pod uwagę nasze ostrzeżenia, czym cos grozi -wtedy kombinuje w inną stronę, byle osiągnąć swój cel
tego laptopa zamówił J od tego samego sprzedawcy co ja ?
Daria jednej całej nie doje :-(Darii jak daję kanapkę to od razu najpierw oddaje mi wszystko co jest na wierzchu i zlizuje samo masełko i to jest jej jedzenie kanapki
wcześniej jadła jakoś więcej więcej rzeczy lubiła a teraz tak wybrzydza tego nie tamtego nie :-(oj dobrze że upadek tak się skończył to Mikuś kaskader
Daria też śpi na duzym łózku od dawna i nigdy jeszcze nie spadła w dzień zawsze kładę ja na łóżku a jak się obudzi to sobie zejdzie i się bawi nigdy od razu nie woła tylko najpierw się pobawi z 10 minut sama i dopiero puka do drzwi jak słyszę zabawki jak grają to wiem że wstała
brak słów dziewczyny już wszystko napisały nie może tak być że praca jest ważniejsza niż dzieci i TY :-(