reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Ale się wkurzylam pojechałam specjalnie do Lidla po pościel miała być od dziś w dobrej cenie A tam co ani huhu podobno była tylko przez godzinę Boże ludzie wszystko wykupią najbardziej mnie wkyrza jak biorą hurtem i na allegro sprzedają dwa razy drożej :mad::mad:
Robaczku 2 tyś to jeszcze dobrze Co mają powiedzieć rodziny Co za tysiąc żyją a takich niestety jeszcze dużo
Później nadrobienia wkurzona jestem :o

reklama
Robaczku heh ale agent z Hubusia ja to bym na prawdę zawału dostała widząc Darie samą na tej wysokości :eek::sly: U Was jeszcze karuzela wisi jej ja już zapomniałam jak nasza wyglądała :rolleyes:
Ja często wracam wściekła z zakupów tak jak dziś bo albo się wkurze ze nic nie kupiłam a kasy straciłam sporo albo tak jak dziś ze nie było tego co chciałam :o oj mi zakupy ostatnio nie poprawiają humoru :what:
Paulunua gratki 3 my jeszcze czekamy nie ma żadnej 3 :confused:
Marys i jak udało się przetrzymać małą super prezenty
Daria poszła dziś spać przed 13 jest 15.20 a ona śpi chyba znów do 3 H pociągnie :what:

Krokiety robię tak samo jak Paulina nadziewam naleśniki czym tam mam i potem panieruje jak kotlety i obsmażamy

Paulunua czytałam na fb zdrówka kochana dla Tosia biedny tak choruje na pewno masz dość

Ostatnia edycja:
Robaczku jak zobaczyłam tam Hubiego, to ja już dostałam zawału! :-o ale Łobuziak! :-D

Emciu :-(

Marys super.prezenty! Jeszcze się nie przebiła :-(

Teri tez miałam.chęć na te pościel, ale o tej.porze pewnie już nie ma, a dopiero JedIemy. Mnie też to denerwuje, potem.widzisz na.sprzedaż na.necie. Ależ Daria ma.sobie :-o

Właśnie jedziemy do miasta. Zosia przysenla w aucie! :-o szok! Chyba drugi raz w życiu! Ale.dobrze, niech się zregeneruje to 30 min.

O Zofia śpi trzeba to zapisać :sly: na zakupy jedziecie do Kielc?
Wiecie co chociaż cieszy mnie to że kupiłam Darii uklsdanke z misiami hihi :sly:ona uwielbia te wszystkie układanki bardzo długo ją zajmują takiej jeszcze nie miała ale będzie szał niech tylko wstanie śpioch mały :what: O taka układanka
Dawid miał pełno tych drewnianych ukladanek muszę przeszukać strych u teściowej może się jeszcze znajdą

Załączniki

• 1420294962089.jpg
    1420294962089.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Teri super ta układanka! Tak, na.zakupy.może uda się coś upoliwac na.wyprzedażach.

Załączniki

• 1420295270748.jpg
    1420295270748.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 56
Dzien dobry

bylisy ogladac dom, coz miejsce jest fajne, osiedle ciche spokojne, ale domek malutki i takl naprawde nie ma pomieszczenie, ktorego nie chcialabym zmienbic z garazem wlacznie (pokoj zabaw), bylismy tez rozmaiwac o tym nowym domu i poki co sklaniamy sie ku nowemu. Nie zmieni nam to czasu dojazdu do pracy, ale tu tez nie kolorowo. Aby zarezerwowac dom, na dogodnych warunkach, nie mzoemy miec tego. I trzeba by go jak najszybciej sprzedac i cos na pol roku wynajac... dom wybudowany bedzie jakos w listopadzie... idziemy jeszcze jutro 2 zobaczyc aleee tez mniej wiecej w tej samej odleglosci co dzis...

Palin - u nas ze spanie jak juz pisalm, tez roznie, zasypianie idzie juz lepiej, ale minus Tymka taki, ze z nami nie chce zbytnio dosypiac.., pieknie Krysia pospala !!!!

Mikotko-
biedna Zosienka, mam nadzieje, ze juz zabek niedlugo wyjdzie

Nocka u nas nawet nawet, Nelka obudzila sie na jedzonko ok trzeciej, ale zasnela dopiero przed 4, po czym Tymek zaczal sie krecicc i o 6 z nim wstalam bo kupka byla mw pieluszce...

Lece jakas herbsatke wypic poki Tymek spi.... przepraszam,ze tak krotko jakos ogarnac sie nie moge

Witam kochane. Od rana zbieram się żeby napisać i ciągle coś.
Rano zakupy, potem spotkałam się ze znajomą i zaprosiła nas na kawkę. Ma córkę pół roku starsza od Laury. Dziewczynki się za bardzo nie pobawiły. Z początku fajnie Zuzia wszystko Laurze pokazywała ale po chwili zaczęła jej zabierać wszystko czego Laura dotknęła i po zabawie... wiem że dzieci tak robią ale w takich sytuacjach mam wrażenie że moja Laura jest jakaś nieporadna :-( stoi taka biedna, zdezorientowana, wszystko pozwala sobie odbierać...

Skóra na razie bez zmian. Mam nadzieję że ta maść pomoże...

Po drzemce i obiadku byłyśmy u mojej babci na kawie. Kilka dni temu wprowadził się tam Laury chrzestny z żoną i 10-miesięcznym synkiem. Siedzimy pijemy kawe, a ta jego inteligentna żoneczka zaniosła ich Filipka na górę bo marudził i mówi że włączyła mu bajki.
Pomyślałam że włożyła go do łóżeczka albo gdzieś a ona go na podłodze zostawiła i nic nie powiedziała nikomu nie powiedziała. Za chwile poszłą do niego i krzyczy z góry "to Ty już tu jesteś?!" MAŁY BYŁ PRZY SAMYCH SCHODACH! Oczywiście nie mają bramki ani nic, dom duży- piętrowy i wysokie schody.
Zero pojęcia. Dużo nie brakło żeby poszło do tragedii.
A taka mądra :dry:

Robaczku z Hubisia też niezły kaskader :baffled: chyba bym na zawał umarła. A co do karuzeli to nasza już dawno sprzedana bo Laura ją ciągnęła. A takie miała łądne rybki ;-)
Mikoto cudnie Zosieńka śpi :tak: Laura prawie zawsze zasypia w aucie. Udanych łowów!
Teri super układanka! Ja się ciągle zbieram żeby Laurze kupić ale nie znalazłam żadnej fajnej...

Hej o rano produkcja a teraz cisza
Mikoto jak zakupy kupiłaś coś? Zosia śpi czy po drzemce dłużej urzeduje?
Daria wstała o 16 po 3 godz snu i już jest śpiąca :what:
Kingusia nie martw się Daria też taka sierotka starsze dzieci jej wszystko zabierają myślę że jak przyjdzie czas to nie dadzą sobie w kasze dmuchać :p

Organizer z biedronki nabrał mocy urzędowej i w końcu zawisł w miejscu docelowym wbił się idealnie za drzwiami w Darii kąciku na zabawki ona ma taki sprytny kącik ze jak są drzwi w pokoju otwarte to nie widać wogule zabawek ;)fajny jest jak będzie większa to sobie będzie tam chowala swoje skarby ;)

Załączniki

• 1420311840907.jpg
    1420311840907.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Jestem. Juz wykapna, w szlafroku. Właśnie.położylam Zosie. Spala 25 min, ale jak ja obudziłam,była w świetnym humorze i pięknie współpracowala ba zakupach. A co zakupy średnie. W Eurofiranach inwentaryzacja, także bombek nie kupiłam, w home you przebrane :-/ w hm nie było nic! Nawet BodZiakow nie kupiłam, kupuje zawsze z promocji 3 za 2, ale nie było w ogóle rozmiarów :-o w cubusie masakra jakąś, wszytko porozrzucane, to samo Zara. Za to udało mi się kupić Zosi czapkę w hm, za.10 zł i sobie torebkę listonoszke. Tyle :-/ także.średnio :-/

Teri ale piękny kącik!!! Nasze dziewczynki mają te same Klapouszki :p ;-)

Gosiak oby wszystko potoczyło się po Waszej.myśli!

Kingusia to miło spedzilyscie dzień. Straszna nieodpowdzialnosc! Laura juz śpi?

Do góry