Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz różnica wynosi już tylko 4-5dni i lekarka stwierdziła, że taka różnica to żadna różnica i najpewniej dziecko nadrobi zaległości, po prostu każde rośnie w swoim indywidualnym tempie i nie zawsze wymiary muszą odpowiadać wzorcom
także nie martw się, Twoje maleństwo też na pewno zacznie teraz rosnąć jak na drożdżach, w najgorszym wypadku urodzi się parę dni po terminie 
anula - biedna mała, ale dobrze, że nie stało się nic złego
ailatan- ja jeszcze na ostatniej wizycie też miałam taką różnicę- 9dni między OM a USG, ale wygląda na to, że mój maluch nadrabia zaległości, bo w 10dni urósł o 14mm i teraz ma już ponad 2cmteraz różnica wynosi już tylko 4-5dni i lekarka stwierdziła, że taka różnica to żadna różnica i najpewniej dziecko nadrobi zaległości, po prostu każde rośnie w swoim indywidualnym tempie i nie zawsze wymiary muszą odpowiadać wzorcom
także nie martw się, Twoje maleństwo też na pewno zacznie teraz rosnąć jak na drożdżach, w najgorszym wypadku urodzi się parę dni po terminie
![]()