natis
Fanka BB :)
ROBACZKU - uśmiechnij się Kochana!!! Chciałam powiedzieć, żebyś wyjrzała za okno na słonko, ale nie wiem jaką macie pogodę 
MADZIA - w Bytomiu mieszkamy, w sumie na obrzeżach. W Rudzie Śl. mieszkałam, właściwie się wychowałam :-). Dawaj znać kiedy możesz i przyjeżdżaj
zapraszam z synusiem, pobawią się z Natalką - chyba wiek im jeszcze na to pozwoli hihihi
XEZ - leż i się nie ruszaj! Wszystko będzie dobrze i powitamy na świecie razem z Tobą pięknego Maluszka... byle do czerwca.
MORENA - Kochana, ale się uśmiałam :-). Zapraszam Was wszystkie!!! :-)
DZIKABEZ - dziękuję Ci bardzo za cudne słowa! Ja też jestem z Wami w każdej chwili, zamartwiam się Waszymi problemami, przeżywam je z Wami i to jest cudowne...
MADZIA - w Bytomiu mieszkamy, w sumie na obrzeżach. W Rudzie Śl. mieszkałam, właściwie się wychowałam :-). Dawaj znać kiedy możesz i przyjeżdżaj
XEZ - leż i się nie ruszaj! Wszystko będzie dobrze i powitamy na świecie razem z Tobą pięknego Maluszka... byle do czerwca.
MORENA - Kochana, ale się uśmiałam :-). Zapraszam Was wszystkie!!! :-)
DZIKABEZ - dziękuję Ci bardzo za cudne słowa! Ja też jestem z Wami w każdej chwili, zamartwiam się Waszymi problemami, przeżywam je z Wami i to jest cudowne...
Ostatnia edycja:
podsumowala ze moge pozostac pod opieka poloznej i nie musze do nich wracac na wizyte
Jestesmy naprawde w ciemnej d***e z finansami, tak zle jeszcze nie bylo. Wszystko idzie na terapie Adasia
) bo "potrzeba pani Alicjo". Piora mozgi nam, biora nas pod wlos uderzajac w najczulszy punkt czyli ogromne potrzeby mojego dziecka... I co ja mam zrobic... Skoro na angielska diagnoze musze czekac jeszcze bog wie ile, na sama wizyte w osrodku czekam juz 8 miesiecy! A ja nie chce zeby moj synek byl niedolezny bo matke nie bylo stac na jego terapie w odpowiednim czasie.... I jak ja mam sie cieszyc z czegokolwiek skoro nic nie jest jak powinno. Juz pomijam fakt ze moj maluch ma totalnego pecha w zyciu i od urodzenia ciagle plata sie po szpitalach, lekarzach, terapiach, ale zeby jeszcze byly na to srodki odpowiednie :-( Ja juz nie wiem co robic. Staram sie naprawde jak moge, bez wzgledu na moje samopoczucie jezdze, cwicze, biore gleboki wdech i naprzod... ale nie moge przeskoczyc braku pieniedzy... :-
Szczerze mówiąc to też nie tryskam dzisiaj dobrym humorem
No ale pewnie to jeden z tych gorszych dni