Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że tekst o myszach na pewno go przekona
Zjedzą go jak nic![]()

ja jezdziłam 60min i non stop fcet nażekał jakie to kobiety beznadziejna za kierownicą-masakra ale na koniec stwierdził ze jestem wyjatkiemCo rada - to lepszaMoże w ogóle mi odpuszczą zdawanie i od razu prawko dostanę
![]()
i zdałam
wprawdzeza 3 razem-a zeby było smiesznie dzawałam 2 dni przed matura z historiiCześc dziewczyny.
Może mnie jeszcze pamietacie amoże już nie...
Ja tez dziewczyny uciekam, nie chce Wam tutaj smecic o moich problemach. Milego wieczoru
Paulunia - no jasne to zrozumiałe! mnie ostatnio szlag trafił jak w Pytaniu na śniadanie było coś o gadżetach w ciąży i mówili o basenie i siedziała śliczna dziewczyna w 9mcu i mówiła, że chodzi od początku aż do końca i świetnie się czuje, a ja sobie pomyślałam, że basen jak basen ale ja bym chciała czuć się na tyle dobrze, żeby iść z psem na spacer. Wiadomo, każda ciąża inna.
Kornelia ja Ci kawę zrobię i przyniosę na górę, chcesz?Właśnie wodę wstawiam.
Z szałwią w ciąży należy uważać (przynajmniej tak zawsze słyszałam). Przy płukaniu nie łykać, bo nawet w małych ilościach działa naskurczowo. Poza tym jak dla mnie w smaku też jest ochydnaWolę wodę utlenioną. I naprawdę polecam Tymsal, o których wczoraj pisałam- lekarz mi go polecił gdy byłam w pierwszej ciąży i od tamtej pory zawsze mam go w domu. Gardełko zaboli, popsikam nim ze dwa dni i mija.
I ja się witam. Zaraz po kawę polecę bo w nocy niewiele spałam. Mapeciak przybiegł koło 3:00, że mu się koszmary śnią no i żeby K. się wyspał to ja się przeniosłam (w 3 na łóżku nigdy nam się dobrze nie śpi) no i finał jest taki, że wyglądam i czuję się jak zombie do tego ręka mi tak drętwiała, że jak już oczy zamknęłam to ból mnie budził eh.....
Co do płci i reakcji rodziny i znajomych ... u mnie też pytanie co będzie. I też strasznie mi czasami przykro, że nie zapytają jak się czuję. Choć są odstępstwa od reguły na szczęście, i są osoby które w pierwszej kolejności pytają o samopoczucie a o płci nawet nie wspomną![]()