DzikaBez
Fanka BB :)
Marcysiowa- weź coś na wzmocnienie bo to może być coś grpowego
Paulus- ja bym tez coś poczytała,zwykle nie mem czasu
Dziewczyny a co do tej higieny to tak jak pisze Wenusjanka, kopkę ściąga się przed praniem i do wc wyrzuca, przecież jak dziecko zrobi kupke to jednorazówki to tez trzeba je umyć i w tej kupie się "wybabrać", macie prawie tyle samo kontaktu z nieczystościami, to troche głupio pisac ze sie ma obsesje na punkcie higieny, dziecko to kupki i nieważne jek będą usuwane będziemy z nimi mieć kontakt
Paulus- ja bym tez coś poczytała,zwykle nie mem czasu
Dziewczyny a co do tej higieny to tak jak pisze Wenusjanka, kopkę ściąga się przed praniem i do wc wyrzuca, przecież jak dziecko zrobi kupke to jednorazówki to tez trzeba je umyć i w tej kupie się "wybabrać", macie prawie tyle samo kontaktu z nieczystościami, to troche głupio pisac ze sie ma obsesje na punkcie higieny, dziecko to kupki i nieważne jek będą usuwane będziemy z nimi mieć kontakt
ale super że Wam się podobało ..
.
Mi później tam w mniejszej ilości stron (i wyszukiwarka sobie lepiej radzi) jest lepiej szukać tego co potrzebne. Znajoma ma suszarkę i wypowiem się tak: super bo pranie praktycznie suche ale....nie jest "świeże", nie raz BARDZO wygniecione ( wiele więcej siły i czasu przy prasowaniu) Pralko suszarka mi się marzyła ale....usłyszałam, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego - nie suszy do końca albo niszczy ubrania itp. Cieszę się, że Franek będzie z nami w czerwcu i wywalę pranie na balkon, wyschnie w słoneczku i na wiaterku mm....
a to wszystko w w/w książce.
...po drugie ja bym chętnie przetestowała a z kolejnej strony za wygodna jestem a może spróbuję? Może jak fioletowa na przemian....trochę tego, trochę tego? hmm... dużo tego MOŻE
POdziwiam eco mamy za wytrwałosć:-)