mama wikusi2010
Fanka BB :)
A ja dzisiaj widzę że pierwsza. Wstałam bo o 8 przychodzą Panowie robić prace gwarancyjne (popękane ściany itp) później was nadrobie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie nie mogę narzekać, ale to pewnie wynik soboty. Pod koniec tygodnia, albo już w przyszłym wszystko wróci do normy i zaczną się spięcia. Ale nie mamy wyjścia - sami w tym mieście, musimy trzyma się razem i szybko wszystko się uspokaja.
Już Aro wie, że ma wziąć wtedy wolne i iść ze mną. A z tą cytryną to ciekawe czy pozwolą mi wpuścić do kubka (może by faktycznie pomogło)...
pewnie znowu dostane antybiotyk.
ale mężuś dumny :-)
jak sie nam synek urodził to ja tez nie pracowałam przez 4 lata mąż brał wypłatę i oddawał żonce hehe dla niego to takie naturalne że bierze wypłate to płacimy rachunki a resztę na życie i zawsze są to NASZE pieniądze nie twoje czy moje nie do pomyslenia żebym musiała dokładać sie do czynszu to wtedy nie jest małżeństwo tylko wspólokatorzy
ariena nie wiem jak tam u Was z uczuciami czy go kochasz i chcesz z nim być bo jak nie koniecznie to alimenty na dziecko musi ci płacić 
ciekawe jak u mnie będzie ja lubie słodkie to może nie bedzie tak zle przeraża mnie tylko to siedzenie tam 2 godziny na czczo jej ja jak teraz nie zjem do 8 to mi tak żołądek ściska ze aż niedobrze sie robi i słabo tego sie najbardziej boje 

I ja się witam dziś.
Znów nie wyspana, prze kota. Już nie wyrabiamWciąż "wyje "do księżyca. A tak to nawet na siusiu już nie muszę wstawać.
Śniadanko zjedzone, lecę po kawusie![]()
Współczuję nocy i mam nadzieję, że czarnulce szybko przejdą te zachcianki;-)