Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, dobrej nocki
Nie wiem jak można tak do kobiety powiedzieć a tym bardziej w ciąży.
Pozatym poprzebierałam ubranka Julci i jedna wielka torba odłożona dla Maciusia i kilkanaście dla Majusi także nie jest żle. W niedzielę wszystko porozkładam, posegreguje i będę wiedziała co jeszcze dokupić
Lecę do wanny i do łóżka
jak mi sie chce plackow!! Uwielbiam, ubostwiam od zawsze, teraz razy dwa, ale wlasnie nie mam maszynki i musze recznie trzec... co sie konczy pokaleczonymi palcami i kupa czasu przy tarce, bolaca reka i zniecheceniem.... A tak kocham placki....
jutro zaserwuje na drugie sniadanie, albo gofry. mam bita smietane i sos toffi... mniam 

za cicho bym miala.Kochana a daleko masz do mnie ? Było trzeba podjechać i zjeść !Witam
Ja po badaniach , ale wyniki będą w poniedziałek .
Wy to potraficie narobić smakaJest prawie 21 a ja za naleśniki oddała bym ...hmmm dużo
Teraz już się nie zmobilizuję
Ja czasami jak mam lenia a wielką ochotę na placki ziemniaczane to kupuję knorra , wiadomo że to nie to samo co z ziemniaczków , ale zawsze jakieś rozwiązanie
Kurcze dzisiaj mam jakiś strasznie leniwy dzień, nic mi się nie chce, moja koleżanka leży właśnie a porodówce , dostała oxytocynę --zobaczymy jak się to potoczy![]()
Sto lat dla roczniaka !! Za chwilkę usiądziesz i będziesz wspominać gdzie uciekły 3-4 6 lat ....dziewczyny wpadłam, myślałam ze poczytam to co pisałyście przez dzień ale oczy mi sie kleją, miłam bardzo aktywny dzień w kuchni, cały dień przypominałam sobie jak to było rok temu, mała urodziła sie o 14.05 dziś spała o tej porze, a to tak przyjemnie powspominać....tyle sie zmieniło od tego czasu, a niedługo pojawi sie siostrzyczka. Kłade sie bo jutro jeszcze troche sprzatania, sałatki, kanapki i impreza oj bede padieta, dobrej nocki

Wogóle szok, ze sam z siebie w sobotę obudził się o 7 i już nie chciał dosypiać (zwykle 8-9 to dla niego jeszcze świt)
Chyba się przejął wczorajszym dniem - ale mam nadzieję, że mu tak zostanie. Mam dosyć samotności :-(
A w poniedziałek Aro znowu na służbę