Hahaha nie wydaje mi sieale z tego ciasta zrobilam tez drozdzowke z marmolada drozdzowa
![]()
Marmolada drożdżowa???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hahaha nie wydaje mi sieale z tego ciasta zrobilam tez drozdzowke z marmolada drozdzowa
![]()

jeśli nie spi to nie ma szans na zrobienie czegokolwiek bo tylko mama musi być na kocu i bawic sie z córeczką a nawet jesli akurat zabawi sie sama to i tak mamy obecność jest niezbedna
więc jeśli spi to ja gonię z obiadem i całą masa codziennych rzeczy do zrobienia
wiec czas na kompa mam dopiero wieczorem jak mała zasnie ale to zwykle mam siłe poczytać więc czytam Was codziennie ale na odpisanie już siły brak 

dobrze Cię rozumiem bo mam w domu podobną małą bestię wszędobylską z teleskopem w łapach jak dostała tego laptopa nie wiem
według mnie był poza jej zasięgiem 
no ale jednak się myliłam i wylądował na podłodze ani dziecko ani laptop nie odnieśli większych obrażeń 
ale jesli już by sie zdarzyło to raczej byłabym szczęśliwa i na pewno nie szłabym do domku tylko nareszcie w spokoju pospacerowała ;-)

.
to Smile czytasz to ;-)
Poprosze o przepis na zapiekanke ;-)