Witam się porannie z kawą!
Właśnie się usypiamy. Zosia, kiedy był Tata wstawala o 9.30, dzisiaj wstala jeszxze zanim pojechal, także zaczelysmy dzień o 5.30.
MatkaEwa super, że już jesteś! Ale się podzialo :-( mam nadzieje, ze wszystko znajomy upora się z problemem :-(
Paulus czytałam Plan Waszej podróży

niezły maraton Wam się szykuje :-o trzymam kciuki! Jak Natamiel?
Wisienka jak Tosiu? Zosia przy dolnych czworakach miała dosłownie fioletowo czerwone bulwy :-( po kilku dniach zeszło, a zęby się przebily.
Fioletowa pamiętam jak pisałaś o zmianie konstrukcji łóżka,by leżeć z wyżej uniesionymi dolnymi partiami ciała.
Gosiak jeżeli tylko będzie okazja, kladz sie i odpoczywaj! Gratulacje kolejnych Ząbków! Idzie hurtem ;-)
Emka jak obrzęk? Schodzi? Jaka maść kupiłaś?
Kingusia brawa dla Laury :-* Mama to słowo lek, na wszystko, na nieprzespane noce, wczesne poranki i marudne wieczory :-)
Justa wypadu na baseny zazdroszczę! Dobrze, że Odpoczeliscie! Kochana, Twoje leczo to w ogóle całkiem inna opowieść kulinarna ;-) :-o u nas, nie.tylko w.domu,ale i.okolicy :-) nigdy nie pomyślałam by dodać pieczarki czy fasolę :-o
Emka z czego robisz pulpety? Sprzedaj przepis :-*
Asiulka brawo! Dasz rade!
Weekend mega intensywny

w sobote spotkaliśmy się z Bona i Misiem! Było super! Bona tak się odstrzelila,.Ze wygladalam jak Jej uboga krewna ;-) :-o

Misio czarujący! Mikotkowy Tata jest Nim zachwycony

wczoraj bylismy tez w galerii. Zosia z Tata bawila sie, przy otwartym.placu zabaw, a Mikotkowa Mama fru na szoping

kupilam sobie szorty, jestem.zadowolona, mimo że poszłam z zamiarem kupienia.stroju kąpielowego,którego do tej pory nie mam :-/ potem pyszna kawka i powrót do.domu. Rowerami bylismy u jednych i drugich rodzicow. Z racji,że J. Cały weekend "sprzatal", bym mogła odpocząć, od rana mam urwanie sprzegla :-o salon i sypialnie doprowadziłam do ładu, pranie sie pierze, biore kawe i ruszam dalej ;-)