reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Justa, super, że jest poprawa. Zdrówka dla waszej godzinki. To chyba ten wirus, co panuje. Na szczęście krótkotrwały.

Wisienka, to Ci się nocny Łazik trafił ;-) Udanego grzybobrania.

Gosiak, fajna taka nocka :-) Czekam na foto łupów!

Miki przetrzymany tylko na jedną drzemke, może pospi tak jak wczoraj? Obiad przygotowany, ciepła herbatka w kubki i kocyk do przykrycia-fajnie jest.

Aro wrócił wysłany i nawet w niezłej formie. Chyba mu juz przeszło, uff. Oczywiście zdazylismy się pokłócić. Chwilami to juz siły do niego nie mam.

reklama
My już po grzybobranieniu. Efekt cudny
Palin
O co poszło ?

Załączniki

• 1409489068627.jpg
    1409489068627.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 46
Palin - o co poszlo ?? co Aro juz przeskrobal ;-)

Wisienka - piekne grzybobranie ?? i co robicie z grzybkami ?? suszysz czy marynujesz w sloiczki ???

Tymek wlasnie pierwszy raz wcina winogrono i ku mojemu zaskoczeniu pieknie go rozgryza .. mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie :-p

Dzis u nas piekna pogoda, nikt z nas sie takij nie spodziewal bo jest 20 stopni, nad morzem bez wiatru. Ja poszla kupowac a chlopaki na plaze i nawet moczyli nogi !!!! woda podobno zimna, wiec mam nadzieje, ze katar nas nie zlapie ;-)

Oto dzisiejsze zakupy :

20140831_162419.jpg20140831_162538.jpg20140831_162753.jpg20140831_162939.jpg20140831_163214.jpg20140831_163333.jpg

Z kurteczki dla Tymka starsznie sie ciesze, bo nie dosc ze za 2,5 zl to jest sliczna . Co prawda na 92 cm wiec bedzie wiosna/ jesien nast. roku ale warto bylo :-D Wrocilismy Tymek zjadl i poszedl spac , my pozniej tez wszamalismy nasze nalesniki ze szinakie i zaleglismy na pol godzinki. To juz chyba jeden z ostatnich pchlich , bo meczace sie zaczynaja robic

Załączniki

• 20140831_162419.jpg
    20140831_162419.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 20140831_162538.jpg
    20140831_162538.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 20140831_162753.jpg
    20140831_162753.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 49
  • 20140831_162939.jpg
    20140831_162939.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 20140831_163214.jpg
    20140831_163214.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 44
  • 20140831_163333.jpg
    20140831_163333.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 48
Wisienka, ale udane zbiory. Jak ja kocham grzyby!!!!

Gosiak super łupy. Ślicznie będzie Neli. A kurtka, szok! Normalnie darmocha!

Ech, ostatnio właściwie chodzi zawsze o to samo. Albo nas traktuje jak w wojsku, albo ma nas w dupie. Kilka spięć w ciągu dnia zaliczylismy, a do niego nie dociera. Już nawet nie wiem jak bardziej łopatologicznie mu wyjaśniać, że teraz Miki stopniowo musi przechodzić pod jego opiekę, że to jest jeszcze małe dziecko, choć z drugiej strony juz coraz większy, kumaty i trzeba stawiać mu adekwatne wymagania. Np. Zamiast być dumnym, że Miki sam schodzi po schodach, ten się wkurza, że robi to zas wolno, albo po drodze kilka stopni sobie wejdzie, czy usiądzie. Albo na placu zabaw kiedy Miki się rozkrecił z zabawą, temu się znudziło siedzieć na ławce i kazał nam się zbierać na jazdę wózkiem ewentualnie na inny plac. Może by mu się nie nudziło, gdyby włączył się do asekuracji Mikołaja czy wspólnego robienia babek z piasku.
Czasem bywa naprawdę oki, ale czasem się naprawdę martwie jak dadzą sobie rade, kiedy ja będę np w szpitalu po porodzie. Kilka godzin oki, Aro świetnie sobie poradzi, ale kilka dób w jednym ciągu, z jego podejściem do młodego? :-(
W ogóle nie czuję, że był weekend. Jutro ciąg dalszy tygodnia. Odliczam tylko dni do soboty...

witam
my po 2 dniach imprezowania było cudnie pogoda dopisała w 100 % dziś było cieplutko 24 st dzieci takie jak nasze chodziły w sukienkach na ramiączkach :szok:ja nie byłam az tak odważna :-pwczoraj tatuś został z Darią a ja z synem poszlismy na koncert budki suflera wróciliśmy na 11 :-pdziś było bardziej dla dzieci Daria tańczyła sama z dziecmi w kółeczku była tam najmniejsza :sorry2:ale jak leciało jadą jadą misie zakasowała tańcem wszystkich :happy: puzniej dojechała kolezanka Ola i obie szalały wrócilismy na 20 to był cudny weekend .. a jutro do szkoły :dry:
wisienka a co to za casting co Mila miałaby na nim robic jakas sesja ? pewnie że jak ona tego nie chce to nie ma co może za rok .. piekny zbiór grzybów !!
Mikoto jak Zosia dziś ? szkoda że Was nie było :-(
Palin hmmm może jak zostaną sami to Aro będzie wiedział że musi sam na siebie liczyć i wtedy się ogarnie cóż to tylko 15 miesieczne dziecko nie można wymagać żeby zachowywało sie jak kilkulatek mimo że czasem tak by chciało :sorry2:
Gosia piękne łupy jak zawsze :) Daria wczoraj jadła sliwki węgierki ale to tak duzo zjadła że się bałam o brzuszek ale było tylko dam i dam i az sie trzesła żeby jej dać tak jej posmakowały brzuszek nie bolał ale za to jakie prukanko było :szok::-D
Daria imprezowo :-p

Załączniki

• DSC02883.jpg
    DSC02883.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC02885.jpg
    DSC02885.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02895.jpg
    DSC02895.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Melduję się wieczornie, poki Zosia zasypia, bo zaraz padne i ja :-/

To był mega intensywny dzien. Jak zwykle.wszystko w biegu :-( marze o weekendzie w rytmie slow :-) a ten przyszły znów imprezowy, mamy Chrzciny. Wieczorem pojechaliśmy na wycieczkę rowerowa, 10 km ale dla mnie to mega dużo, zwłaszcza z.obciążeniem z tyłu ;-) potem zaczęło strasznie się blyskac, grzmiec,także zajechalismy do moich Rodzicow, zamówiliśmy pizze u siedzieliśmy :-D Wrocilismy Przed 20. Zosia bardzo.kiepsko.dzisiaj jadla :-( byliśmy w poludnie po pieluchy w Biedronce.i.na.lodach, Zosia zachwycona :-D

Justa jak Filip?

Wisienka niezły zbiór! Dzisiaj w któryms programie informacyjnym było o grzybiarzu, który dziennie zbiera ok. 3000 grzybów :-o my przede wszystkim suszymy ;-) możesz zdradzić coś więcej odnośnie tego castingu? Jaki Mila ma do tego stosunek? Bawi ja to?

Gosiak ja chcę na pchli! Takie cudne ubranka! Boskie! Kurteczka super! Oby i ta noc była taka dobra!

Palin koniecznie muszą przywyknąć do nowej sytuacji, wszyscy, na.czele.z dowódca ;-) nie ma.ze boli. Ty poświęcasz cala siebie dla Mikołaja,ale.Jeszcze chwila, i Będziesz musiała dzielić to na.dwoje. Arek musi poczuć się pewnie i zrozumieć ze wiele zależy od Niego.

Teri z uśmiechem czytam Twój wpis. Myśleliśmy nad przyjazdem,ale w końcu.zostaliśmy w domu. U nas nie było tak pięknej pogody :-( a pod wieczór komary :-/ Daria jest wspaniała! Taka.rozumna i bardzo rozwinięta społecznie, potrafi odnaleźć.się w grupie. Po śliwkach nir będzie problemu z.kupa ;-)

Uciekam. Jestem zmęczona. Spokojnej nocy :-*

Wisienka - za wszystko lacznie wyszlo ciut ponad 60 zloty :tak: wiec mysle, ze nie duzo jak za tyle rzeczy ;-)

Palin -ochhh wspolczuje, mam nadzieje, ze Aro stanie na wysokosci zadania i poradza sobie swietnie. tak naprawde to wyscia nie bedzie mial !!

Terii - Daria sliczniutka !!!! hiihi no tak po sliweczka to dala na pewno czadu i to doslownie :-D:-D

Ja zaraz ide wpelznac pod prysznic, a potem z EMilem zabierzemy sie za obiczanie i szacowanie + i - roznych opcji mieszaniowych....

Spokojnych nocek !

Palin
Oj ci faceci. Niestety musisz Ara uświadamiać a to będzie żmudna robota.
Teri
Piękna Daria. Super mieliście weekend. Jeśli chodzi o
Miki to miałaby być to reklama za którą płacą bonami np do katalogu Smyka. Ale w grę wchodziły też seriale do których dodatkowo trzeba brać udział w sesjach próbnych lub castingach. A ona zero chęci. To jej dzieciństwo nie będę jej zmuszać. Za rok mamy drzwi otwarte.

Mikoto
Co tam u was ?
Kinga
jak minął dzień
Justa
Jak wasze zdrowie ?
Emka ???
Bona
Grałeś w weekend?

A to mój wieczór

Załączniki

• 1409515458256.jpg
    1409515458256.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Gosiak
Jej cudne rzeczy za mała kasę. Spokojnej nocy.
Mikoto
Cudny mieliście dzień mimo że w biegu. Ten grzybiarz łał. Co z Zosia ze nie jadła ? O castingu pisałam wyżej. Miki generalnie nie chce pozowac. Nudzi ja to i denerwujewuje.

Do góry