Palindromea
Fanka BB :)
Justa, super, że jest poprawa. Zdrówka dla waszej godzinki. To chyba ten wirus, co panuje. Na szczęście krótkotrwały.
Wisienka, to Ci się nocny Łazik trafił ;-) Udanego grzybobrania.
Gosiak, fajna taka nocka :-) Czekam na foto łupów!
Miki przetrzymany tylko na jedną drzemke, może pospi tak jak wczoraj? Obiad przygotowany, ciepła herbatka w kubki i kocyk do przykrycia-fajnie jest.
Aro wrócił wysłany i nawet w niezłej formie. Chyba mu juz przeszło, uff. Oczywiście zdazylismy się pokłócić. Chwilami to juz siły do niego nie mam.
Wisienka, to Ci się nocny Łazik trafił ;-) Udanego grzybobrania.
Gosiak, fajna taka nocka :-) Czekam na foto łupów!
Miki przetrzymany tylko na jedną drzemke, może pospi tak jak wczoraj? Obiad przygotowany, ciepła herbatka w kubki i kocyk do przykrycia-fajnie jest.
Aro wrócił wysłany i nawet w niezłej formie. Chyba mu juz przeszło, uff. Oczywiście zdazylismy się pokłócić. Chwilami to juz siły do niego nie mam.

Wrocilismy Tymek zjadl i poszedl spac , my pozniej tez wszamalismy nasze nalesniki ze szinakie i zaleglismy na pol godzinki. To juz chyba jeden z ostatnich pchlich , bo meczace sie zaczynaja robic
ja nie byłam az tak odważna
ale jak leciało jadą jadą misie zakasowała tańcem wszystkich
puzniej dojechała kolezanka Ola i obie szalały wrócilismy na 20 to był cudny weekend .. a jutro do szkoły 
wiec mysle, ze nie duzo jak za tyle rzeczy ;-)