reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Kinia - masz racje, gapa ze mnie i nie pomyslalam....

Bona - wazne , ze przedluzyli no i pieniazki wieksze !!! Gartukacje ;-)

CHyba musze zaczac mysle o torbie do szpitala...dziewczyny tam juz szaleja a ja z reka w nocniku w tej kwestii a i druga torba dla Tymka musi byc gotowa....:szok:

reklama
Wróciłam. Jestem mega zadowolona! Mam nowa fryzjerke :p usypiam Zosie, także Was nadrobie, potem ogarnę zakupy, a te tez udane :-D

Asiulka to Ratunku wywołało u mnie dreszcze :-/ :-( trzymam kciuki i modlę się! Do jakiego stolarza? :-o

Palin żadna nowość, lekko wycieniowane,jak zawsze :-) u mnie dzisiaj barszcz z buraków :-)

Kingusia podaj nazwę leku, prosze. Tez chce Zosie odrobaczyc? Dostałaś zawiesine? A Wy tabletki? Zosia juz kilka miesięcy nie pije mleka wieczorem, będzie dobrze.

Bona jeszcze raz gratuluję! Pamiętasz, co mówiłaś? Przedłuża i witaj Ikea :p

Teri mam nadzieje, ze wkrotce uda nam się spotkać, spontanicznie :p

Kupilam dwie piękne dynie, które Zosia przetoczyła wzdłuż i wszerz po podwórku :p piękna paterke na ciasteczka :p rewelacyjna kamizelkę futrzana dla Zosi a całe 12 zł, jest nowa z metka! :-D czapeczke dla Olusi, do której idziemy na chrzciny. Niestety nie.było większych rozmiarów :-(

Załączniki

• 1409751099043.jpg
    1409751099043.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Gosia oj tak torby lepiej mieć juz gotowe w razie W ;-)
zapomniałam Wam napisać wczoraj u nas w mieście na jednym z osiedli doszło do tragedii rodzinnej mąż zabił żone i sam popełnił samobójstwo :no:ona była policjantką 36 lat piekna kobieta długie blond włosy szczuplutka on starszy facet 54 lata może z zazdrości nie wiem ... mówią że zabił ją z jej broni a potem sam sobie strzelił w głowę znalała ich babcia która przyprowadziła że szkoły ich 9 letnia córkę :no: co mu strzeliło do głowy ... dziecko sierota maskara :no::no: u nas w mieście aż huczy bo to małe miasteczko i takie coś ...

Mikotku Laura dostała zawiesine Pyrantelum Medana.
A my nie dostaliśmy nic bo pediatra nam nie wypisze ale mówiła że nie koniecznie musimy.
Co dajesz Zosi na kolacje?

Teri straszne sprawa u Was :no: biedna dziewczynka została sama :-(

Bona gratuluje podwyżki! Masakra z tymi umowami teraz...
Ja wczoraj rozmawiałam w sklepie odzieżowym na temat pracy ale Pani w prost mi powiedziała że ona chciałaby bez umowy :baffled:

Kinga cholerka..jesli to ten refluks to bidulka tyle czasu sie meczyla a wszystko zganiane bylo na zęby:( nawet jak jej sie polepszy po odstawieniu wieczornego mleczka to nie rezygnuj ze skierowania do poradni gastrologicznej,tam z tym wiecej zdzialaja niz Twoj pediatra nakazem zmiany diety.

Mikoto,'kinia a takie nawet jednorazowe odrobaczanie nie naruszy solidnie flory bakteryjnej w jelitach jesli male nie maja potwierdzonych pasozytow?

Asiulka kciuki za prace:)

Bona co sie pracodawcy nakombinuja z tymi umowami..brak slow. Fajnie,ze chociaz podwyzke dali:)

Teri taka tragedia! Co za czlowiek! Skazac taka dziewczynke na brak mamy...tak mlodej kobiecie odebrac zycie...

Kingusia a czy ta zawiesina jest do jednokrotnego podania? Szwagierka miała taką,że druga dawkę podała po dwóch tygodniach. Zosia gardzi kaszkami,także na kolacje zazwyczaj je kanapki z chuda wedlina albo żółtym serem. Twarożek nie przejdzie, parówki za ciężkie na.noc, tak.jak.jajecznica.

Emka kiedyś rozmawialysmy na czacie o profilaktycznym odrobaczaniu. Powinno się odrobaczyc całą rodzinę po okresie letnim. Pasożyty nie.zawsze wychodzą w badaniu.

Czapeczka (15 zł) i patera (7zl)

Załączniki

• 1409753000476.jpg
    1409753000476.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 1409753095402.jpg
    1409753095402.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 57
Mikoto teraz to mnie zaskoczylas...czlowiek cale zycie sie uczy:)
Piekne masz wlosy,kolor super:)

Moje po ciazy dostaly taki wycisk,ze do teraz nie moge ich doprowadzic do ladu.

Emka mnie też dziewczyny uświadomiły :p dziękuję :-* to mój naturalny kolor, nigdy nie farbowalam. Włosy są.w.fazie regeneracji :-/

reklama
Mikotku dostałyśmy zawiesine 15ml a mam podać 3x po 2,5ml co tydzień.
Ile Zosia zjada tych kanapek wieczorem i o której żeby wystarczyło jej to do rana? Ja boje się ze Laura będzie domagać się mleka...

Do góry