reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Terii - co za tragewdnia :-(

Mikotko - powinnas napisac tak : czapeczka 15 zl, patera 7 zl, nowa fryzura..bezcenna :-D:-D:-D

A wiecie ze ja o tym odrobaczeniu nigdy nie slyszalam :szok: tu pewnie tez nie wiec nie ma co liczyc, bo spojrza jak na wariatke (odrobaczylam osoatnio psa...liczy sie :-p)

Emka - na wlosy dobry olek kokosowy :cool2:ja az sie boje co bedzie po drugim porodze.Po pierwszy wlos sie sypnal rowno i do tej pory odrastaja...na calej glowie mam takie 10 cm wlosy :-p

Kurcze od wczoraj tak mala mi na szyjke naciska , ze az boli :dry:

Witam kochane
Filipkowi już dziś dopisywał apetyt, więc wraca dużymi krokami do zdrowia. Chodzi tylko raz dziennie na drzemkę, więc pod wieczór jest strasznie marudny. Broi ten mój urwis niemiłosiernie i nic nie słucha. Coraz więcej czerwcówek jest w ciąży, ogromne gratulacje dla Was, ja nie umiem się zdecydować, chociaż chciałabym już drugą dzidzię. Jak na razie dostałam po 20 dniach @@@@ i trwa już ponad tydzień, jak nigdy, nie wiem czy powinnam tym się martwić, bo nigdy tak nie miałam. Zresztą już czas byłby się umówić na przegląd podwozia.

teri114 faktycznie odważny Dawidek, ze pozwolił sobie wyrwać dwa zęby bez znieczulenia. Straszna tragedia, co się teraz dzieje z tymi ludźmi.

Bona87 widzę, że szalony wrzesień się zaczął. Super, że przedłużyli umowę, no i podwyżka nieduża ale dobre i to. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio dostała, przez to, że byłam na macierzyńskim to mnie ominęło. Z czasem pewnie dostanie umowę o pracę.

gosiak_85 fajnie, ze Tymek się bawił z Kasią

asiulka918
trzymam kciuki za pracę &&&

Kingusia91 dobrze, że poszłaś do lekarza, mam nadzieję, ze to trafna diagnoza

mikoto słodka czapeczka, bardzo ładna patera za niewielkie pieniążki, fryzura odświeżona. Ja w sumie podobnie jak gosiak_85 nie słyszałam o odrobaczeniu.

Kingusia a może kanapeczka na kolację ?? u nas jest chlebek z miodkiem najczęściej :tak:

Bona gratuluję umowy !!!!! super!! szkoda, że nie etat ale w sumie dobrze, że ta praca jednak jest a podwyżka to czysta rozpusta ;-)

gosiak..... kurcze to już 33 tydzień, za chwilę będzie witać maleństwo wśród nas... ależ ci zazdraszczam.... :*

Mikotko, obecnie "pracuję" u stolarza, mam umowę do 2025, robimy meble do Ikei, aneboda, kullen itp ale już tam nie byłam 4 lata i weszło dużo nowych modeli... ale praca na produkcji to nie jest szczyt moich marzeń i ambicji...

terri matko jedyna jaka tragedia.... współczuję temu dziecku... :-(

Justa - a to z Filipka lobuziaczek :tak: ciesze sie ze juz zdrowiejecie ;-)a jesli chodzi o malestwo to do odwaznych swiat nalezy. Ja widze, po niekotrych znajomych , ze im dluzej odwlekali decyzje tym potem ciezej bylo sie zdecydowac lub nie zdecydowali sie ( np moja siostra)

Asiulka
- oj tak juz 33 ale juz bym chciala 36 aby spac spokojnie. Kochana ja tez w hurtowni pracuje i mam pracy po dziurki w nosie. mam nadzieje, ze dostaniesz prace, a ja ze wroce tylko tam na pare tygodni po macierzynskim

Gosiak ha ha dobre :-D :-D :-D tez mam mnóstwo krótkich włosów, dobrze że odrastają :-) mam nadzieje ze juz lezysz i odpoczywasz :-*

Justa apetyt to dobra oznaka :-D tez na początku,po połogu, tak miałam :-/ bardzo krótkie cykle, obfite i długie krwawienia. Wyregulowaly sir z czasem. Konsultowalam to u dwóch lekarzy ginekologów endokrymologow. Sugerowali hormony, ale ja nie chciałam.

Asiulka do 2025??? Trzymam kciuki za pomyślne rozmowy kwalifikacyjne! Jak Synek.w przedszkolu?

Zosia spi. Wieczorem juz nie wychodZilysmy, zrobiło się wietrzenie i zimno :-( poporchowalam i zamrozilam dynie. Jutro zwierzę się z kolejną. Padam :-/

Wisienka :-( co się dzieje? :-(

reklama
Zosia miala przerwę w spaniu, zmiana pampersa i usypia, siedzę z nią. Najgorsze jest to, że już czuję się Wyspana :-/ w sumie polozylam się Wieczorem zaraz,jak Sofii zasnela. Sprzatnelam Szybko kuchnie, zrobilam paznokcie i lulu ;-)

Palin mam nadzieje, ze spisz :-)

Do góry