reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Mikotku - Nelka co chwile sie obrac, tzn jest caly czas glowka w dol, ale nozkami buszuje raz troszke po prawej stronie (praktycznie cala ciaze) a raz tak centralnie u gory. Tak wlasnie przypuszczam, ze to jej sprawka
Ale dzialacie dzisaj. Ja to wlansie musze przed porodem zjesc jeszcze takiej pizzy z pizzerii :-p

reklama
Wisienka, zazdroszcze takich atrakcji. Choć bez najbliższych to raczej malo atrakcyjne.
U nas dzień zaczyna się po 6, a jak nie zrobię rano to się potem nie chce.
Krysia nie tyle szaleje, bo ruchy ma spokojniejsze (Miki był gwałtowniejszy), ale ona się przeciąga, rozciąga, popycha. A ja krótka w pasie, to se może sięgnąć i do biodra i do żołądka :-\

Gosiak, współczuje nocki. Ja od dawna nie śpie na płasko, tylko na boku z poduchą w kroku, a pod głową i plecami dwie ;-) Widać organizm powoli szykuje się do porodu, byle nie za szybko.

Mikoto, u Was jak zwykle pracowicie. Beż spokojniejszy, a ja właśnie lubię żywsze kolory. Choć nie chciałabym Krysi zafundowac żarówy po każdym otwarciu oczu.

U Ara znów zaczynają przebąkiwac o poligonie 12 listopada - 12 grudnia. Mam nadzieje, że to tylko takie badanie, bo jak nie to chyba ja się pofatyguje do jednostki i takiego im "poligonu" na robię, że sytuacja na Ukrainie to będzie pikuś.

Gulasz się gotuje, Miki śpi, za oknem 26 stopni. O takie chwile to ja lubię ;-)

A i obiecane ciasto - kto ma ochotę na kawałek (puki jeszcze jest), zapraszam...

DSC02706.jpg

Załączniki

• DSC02706.jpg
    DSC02706.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 50
witam

Palin właśnie pije kawkę i marzę o czymś słodkim :sorry::sorry:a w domu nic nie ma :baffled: super wygląda jak super tort !!
uu nas było pieknie teraz się troszkę chmurzy oby nie padało !!! wczoraj wieczorem polało konkretnie i dzis czuć że jest po deszczu proszę niech nie pada bo plany imprezowe legną w gruzach :no:

justa kupiłam farbę tą co pisałaś 211 złoty piasek i dziś sobie odświeżyłam kolor faktycznie jest sliczny u mnie wyszedł taki bardzo naturalny ale jasniejszy niż miałam zapisałam i teraz będe tylko tej farby uzywać :*

Mikoto u mnie też jarzynowa ;-) do tego na drugie spagetti

Daria spi akurat wstanie i zje i mam nadzieję wybywamy

miłego dzionka

Palin ja też staram siena boku ale ile mozna :p ciasto rewelacja !!!

Pojechalismy nad morze Tymek w kaloszkach smigal po brzegu az nagle bach i calyyyy mokry. A w torbie na przebranie nic. Zawinelismy sie wiecdodomkuna obiad, poszla jakas mega luzna kupa(cale szczescie najgorsza czesc w nocnik) iteraz spi. Mam nadzieje, z e jak wstanie to chlopcy pijda jeszcxe na spacer a ja odsapne.

Ostatnia edycja:
Och pierwsza z pazdziernikowek zaczyna chyba powoli rodzic. Rozwarcie po wizyciema 3-4 cm, plus odszedl jej czop podkrwiony wiec chyba sie zaczyna ! Az mnie dreszcz przeszedl

Gosiak, pewnie to którąś z przełomu wrzesień/październik, co? Jeszcze z Nelką poczekajcie, jeszcze troszkę.
Ale mieliscie przygodę. My nie wychodzi my bez zapasowego zestawu ubrań. Dziś tez nam się przydały, bo Miki na placu zabaw z radości chyba taką kupę walnął, że i rajstopy i spodnie były uwalone.

Miki juz zaczyna swoje akcje :-( dziś nie dostał czopka, bo juz kilka nocy z rzędu dostawał, w dodatku Aro jest do pomocy. Oby nie było bardzo źle.

Witam
Pierwsza noc Tosia w jego pokoju przespana cała. Tosiu zasnął o 20 i wstał o 6.20. Ja sprzatalam do późna więc niedospana jestem. Ale noc przecudna. Może to myśmy go budziło ?
Gosiak
Ojej już już niedługo. Czuję twoją adrenalinę. Jak przyjdzie czas Nelcia zawita. Czytam o twoim braku ubranek to przypominam sobie jak poszliśmy w góry i Toś zrobił kupkę. Okazało się że pampki zostały na stole. Dobrze że moja sis miała podpaski... ;)
Palin
Jak nocka bez czopka ?

U nas paskudny poranek

Załączniki

• 1410671616230.jpg
    1410671616230.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannie!

Kolejna piękna noc :-D Zosia spala spokojnie, wstala o 7. Teraz je, a ja mam chwilkę.

Wisienka super,że Tosiu juz na swoich wlosciach :-D tez mi się wydaje, że to ja budzilam Często Zosie,.jak spala u nas w sypialni. Od pierwszej nocy u niej w pokoju spi o wiele spokojniej. Ależ paskudnie U Was, u nas ciut lepiej :-/

Teri byliście na imprezie? Jakie plany na dzisiaj? U nas do wieczora było pięknie! Czekam na.zdjęcie w nowym kolorze :-)

Gosiak jak noc? Tymek?

Palin noc spokojna?

Wczoraj po południu pojechalismy najpierw do moich Rodzicow, a potem na pizze, kawe i ciasto :-) na koniec zajechalismy do Biedronki. Zosia zasnela przed 22. A ja chwile po niej, padlam :-/ dzisiaj juz spokojnej będzie. Zupe mamy z wczoraj, na drugie będzie pstrąg z warzywami.idę umyc wlosy i ogarnąć towarzystwo, siebie i dom. Miłej niedzieli :-*

Do góry