reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

aj tam zaraz MAMUT. Wiek sie nie liczy, liczy się to na ile lat się czujemy o :) i fajnie że walisz prosto z mostu, mi to nie przeszkadza :)
Wstałam rano oczywiście bierze mnie na wymioty :/ a jeszcze pare dni temu pisałam że objawy są mniejsze niż z córa... cofam to. Z córą mnie muliło ale nie aż tak.
U nas pogoda do bani :/ Miłej niedzieli dziewczyny

reklama
Witam w ten pochmurny dzień :)

Ja wczoraj dzień miałam wyjęty z życiorysu.
Najpierw mdłości i chęć na kebaba, który o dziwo pozbył się mdłości. Ale to co później się działo to sajgon.
Zaprzyjaźniłam się dokładnie z WC.

Jestem zmęczona już niemiłosiernie, nie chce mi się nawet ubierać i chodzę cały dzień w pidżamie i do tego ktoś mi zjadł banany :(

hej
mi jest troszkę niedobrze, ale jeszcze mało konkretnie... dalej się trochę martwię spadkiem objawów, ale heh i tak nic więcej nie zrobię, więc czekam potulnie do wizyty...
u nas dziś dla odmiany słońce :-)
a miałam dziś koszmarny sen, śniło mi się że porwano mojego synka i moich rodziców, masakra normalnie

Nocne koszmary trzeba zrzucić na karb pogody, u mnie strasznie wiało ale sen miałam twardy jak kamień :)
Szykujemy się do mojej Mamy na obiad, na razie nikomu w rodzinie nie mówimy o kolejnym potomku, dopóki nie zrobimy wszystkich badań (Pappa, amniopunkcję), dostaną niespodziankę 24 grudnia ;) Oby wszystko było ok...

czy Wy tu wszystkie haftujecie?!
dżizas, mnie bolą tylko cycki

mnie też tylko bolą cycki, w poprzedniej ciaży miałam identyczne objawy, muliło mnie w zaawansowanej jak zobaczyłam czarny włos na umywalce ( albo podłodze) ;)))

Ostatnia edycja:
marcelina nie zycze ci haftowania ale wszystko możeby być przed tobą, możesz mieć ciąże bezobjawową a możesz nie wyjść z wc. I jak widac nie wszystkie haftują tylko z tego co widzę to te z troszkę starszą ciążą.

..średnio tydzień starszą niż ja a od kiedy tu się zapisałam, to jedyne co głównie pamiętam, że wszystkie od dawna haftują heh
Może będę miała tak jak w pierwszej ciąży, w 8mym czy w 9tym tygodniu mnie trochę muliło ale nigdy nie wymiotowałam.
Oby.

reklama
Kazdy ciąże przechodzi inaczej i nie możesz mieć żali czy coś że ktoś haftuje od początku a ktoś nie. Tak już jest. Z Wiki mdłości miałam już tydz przed @ ale nie męczyły mnie tak jak np teraz. Zazdroszcze ci że bolą cię tylko cycki.

Do góry