reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej. Mąż do pracy wygnany, za z kawusią, mała jeszcze śpi.
Natis masz rację... facet musi dostać zjebkę. Dzisiaj rano mała spała to miłość ''przelał'' na mnie.
Robaczku genialna rozmowa :)
Ailatan dziewczyny już wszystko napisały... trzymaj się.

Chyba dzisiaj mam dzień lenia :) Nic mi się nie chce :) Poszperam trochę po necie i zacznę się ubierać :)

Ailatan,
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki, dziewczyny napisały już wszystko

Robaczek,Boski jest Seweryn , aż się ciepło na serduszku zrobiło
:tak:

Ach no to przyszła na mnie kolej -- foch w domu:-(

Dziewczynki mam pytano, wiem że pisałyście, ale nie mogę wyszukać: Co trzeba sobie zaaplikować po basenie???

Korba -polecam provag, probiotyk który zażywałam podczas antybiotykoterapii, ale moja gin mówiła, że jeśli chciałabym chodzić na basen to żeby też zażywać. Ja nawet wyspana ... ostatnio mam strasznie wysokie libido :p a dziś męża w nocy dobudzić nie mogłam :p i jakaś taka niewyżyta się obudziłam :p Tosia z Luką wysłani na zakupy a ja leżę. Heh rano o 10 zadzwonili ministranci :D Okazało się, że dziś u nas ksiądz chodzi, ale ze względu na fakt że : 1) wszystko w domu rozbebeszone, dopiero co wstaliśmy, 2) nic nie mieliśmy przygotowane, 3) wszyscy w piżamach :p , 4) Luka jest cięty na tego księdza (podczas pierwszej kolędy był u nas 3 minuty zabrał kopertę i wyszedł), a ponadto jeszcze kaplica na osiedlu dobrze nie stanęła a ten już garaż przy niej (w bardzoooo widocznym i drażniącym miejscu) sobie postawił ;), to stwierdziliśmy że jesteśmy cicho i nie otwieram, trudno ... Ale chyba bardzo mało osób go przyjęło bo w klatce był z 10 minut, a jak wyszedł to nagle usłyszeliśmy, że wszyscy sąsiedzi są w domu :p Szkoda tylko, że nie było żadnej informacji, że to właśnie dziś chodzi, bo może byśmy się zebrali wcześniej i Luke bym przekonała. Tak czy siak jakoś średnio nam zależy, bo i tak tutaj do kościoła nie chodzimy tylko jeździmy kawałek dalej jeśli mamy taką potrzebę. Chrzest też chcemy mieć w tym kościele co Antosia - sentyment taki. Zaraz muszę coś ogarnąć, kurze powycierać, pranie puścić. Dziś Antolka obudziła się w super nastroju, mam nadzieję, że w takim dotrzyma do wieczora. Luka dziś jedzie na imprezę firmową, więc jak go odwieziemy to będziemy miały wspólny wieczór :)
Ailatan - oby wszystko jak najszybciej wyjaśniło się pozytywnie, ściskam mocno !

Miłego dnia kobietki

Heh rano o 10 zadzwonili ministranci :D Okazało się, że dziś u nas ksiądz chodzi, ale ze względu na fakt że : 1) wszystko w domu rozbebeszone, dopiero co wstaliśmy, 2) nic nie mieliśmy przygotowane, 3) wszyscy w piżamach :p , 4) Luka jest cięty na tego księdza (podczas pierwszej kolędy był u nas 3 minuty zabrał kopertę i wyszedł), a ponadto jeszcze kaplica na osiedlu dobrze nie stanęła a ten już garaż przy niej (w bardzoooo widocznym i drażniącym miejscu) sobie postawił ;), to stwierdziliśmy że jesteśmy cicho i nie otwieram, trudno ... Ale chyba bardzo mało osób go przyjęło bo w klatce był z 10 minut, a jak wyszedł to nagle usłyszeliśmy, że wszyscy sąsiedzi są w domu :p Szkoda tylko, że nie było żadnej informacji, że to właśnie dziś chodzi, bo może byśmy się zebrali wcześniej i Luke bym przekonała. Tak czy siak jakoś średnio nam zależy, bo i tak tutaj do kościoła nie chodzimy tylko jeździmy kawałek dalej jeśli mamy taką potrzebę. Chrzest też chcemy mieć w tym kościele co Antosia - sentyment taki.
zawsze możesz poprosić ks.w tamtej parafi o kolende-wizyte duszpasterską-nie powinien odmówić powiedz ze tam was ks draznie albo ze zaufania nie macie i bardzo prosicie-że i tak tu dzeci chrzcicie itp ;) -ja na teologi męża poznałam oboje mamy po 3 lata-2 ostatnich nie mamy-on zmienił kierunek ja iałam cieższą ciąże i nie dałam rady:-D

Mama trojki to tak samo jak powinnysmy unikac lezenia na prawym boku, bo wtedy tez uciska.
e o prrawym mi lekaż nie mówił tylko o plecach i to od początku u mnie tyłozgięcie to podobno ucisk wcześniej i wiekszy:-D ale zapytałam juz moich kochanych położnych;)

Ailatan-trzymam mocno kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. Najwazniejszy jest teraz spokoj. Myslami jestem z Toba Kochana

Ja mam dzis dzien lenia-nawet komputera nie wlaczylam i pisze z telefonu. Syn dzis zrobil sniadanie, powiedzial, ze bedzie sie mna opiekowal, ale na sniadanie bede jadla albo frankfuterki albo platki z mlekiem, bo to sie prosto robi:-) Ostatnio czytalam o buntach Waszych dzieci, niestety znam to z wlasnego doswiadczenia.. tez jestem najgorsza itp a mamy juz 7 lat:-( Na szczescie po noworocznej akcji, wyprowadzaniu sie i dluuugiej rozmowie, rok 2013 jest ok (tfu!tfu! zeby nie zapeszac:-))

Spokojnego weekendu. Kusi mnie sloneczko za oknem, a przeraza ten wiatr.. Takze poleze jeszcze chwileczke:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, a więc wczoraj byłam i ginka, niestety miałam bardzo krótkie USG, żeby sprawdzić czy wszystko ok, a dopiero za miesiąc będę miała takie dokładne, wtedy zmierzy się długość bobasa i inne rzeczy, no ale najważniejsze to moja ginekolog powiedziała, że to chyba będzie chłopczyk :-) oboje z mężem nastawieni byliśmy na córkę, ale to nie najważniejsze. Teraz zaczynamy szukać imienia dla naszego malucha, bo póki co płci męskiej w naszych imionach nie uwzględnialiśmy :p Najważniejsze, że wszystko przebiega prawidłowo :-)

reklama
witam
aaaaaaaa ja mam dzisiaj strasznie kiepski dzień zgaga mnie pali od rana i tak muli na żołądku jakby na pawika i brzuszek pobolewa tyle mam dzisiaj do zrobienia ale nie dam rady chyba nic zrobic od rana leże tylko cały czas na lewym boku ehhh i juz mnie boli cały bok a na prawym mi nie pod rękę :zawstydzona/y:w poniedziałek ma przyjśc juz rogal to mam nadzieję nareszcie na wygodna pozycje
mój m dzisiaj lezy chory pod kocem od rana też no i wiadomo jest umierający ehh :-p żeby tylko na nas nie przeszło :-(

Do góry