eve916
Fanka BB :)
Ale prezentowo sie zrobilo :-) hohoho.... Kosmitko my tak zawsze, tzn to tradycje mojego domu, dziecie pisze list, Mikolaj zabiera list bo przeciez musi miec czas, zeby przeanalizowac prezenty;-),i dostarczyc wszedzie, jak stwierdzilo moje dziecko na pewno ma TURBO doladowanie w tych swoich saniach, bo jest tyle dzieci na swiecie do obdarownia, ze bez turbo by nie zdarzyl
. A dokladnie to u nas to wyglada tak, ze 6 grudnia zachowalam tradycje mojego dziecinstwa, i sa slodycze pod poduszka, a od ubieglego roku w kominku, bo jest wiec Mikolaj go wykorzystuje;-), a 24 grudnia przynosi prezenty pod choinke, a do Polski wysyla swoich pomocnikow aniolkow z prezentami....uffff ale trzeba sie nakombinowac czasami
.
My jestesmy na etapie Cars 2, samochody zdalnie sterowane, ktore kiedys zobaczyl w sklepie disneya w rzymie
, oprocz tego Wii
, no i bakugan.....a i nintendo dla jego przyjeciela Fabia
.
Anika jak chlopaczki?? malenstwo jednak z angina!!! zdrowka dla Giulio!! a Ale troszczy sie o rodzine, prawda??!
Moi chlopcy wlasnie poszli na trening, tzn maly na calcetto, a tatus go zawiozl, dzisiaj nie byl w pracy wiec mnie zwolnil;-) z roli acompagniatore, stad troszke czasu wolnego
.
. A dokladnie to u nas to wyglada tak, ze 6 grudnia zachowalam tradycje mojego dziecinstwa, i sa slodycze pod poduszka, a od ubieglego roku w kominku, bo jest wiec Mikolaj go wykorzystuje;-), a 24 grudnia przynosi prezenty pod choinke, a do Polski wysyla swoich pomocnikow aniolkow z prezentami....uffff ale trzeba sie nakombinowac czasami
.My jestesmy na etapie Cars 2, samochody zdalnie sterowane, ktore kiedys zobaczyl w sklepie disneya w rzymie
, oprocz tego Wii
, no i bakugan.....a i nintendo dla jego przyjeciela Fabia
. Anika jak chlopaczki?? malenstwo jednak z angina!!! zdrowka dla Giulio!! a Ale troszczy sie o rodzine, prawda??!
Moi chlopcy wlasnie poszli na trening, tzn maly na calcetto, a tatus go zawiozl, dzisiaj nie byl w pracy wiec mnie zwolnil;-) z roli acompagniatore, stad troszke czasu wolnego
.