• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Jakbym miała wybierać to raczej ten 2.
Ale szczerze mówiąc Mi się implasty wyjątkowo nie podobają ;-)
Ale to nie Mi się mają podobać-tylko tym co je kupują :-)

Mój Mikado wygląda trochę inaczej niż w necie, ale to tak jest chyba ze wszystkim, nic nie piszę już na temat mojego wózka bo sama nie wiem czy jestem zadowolona, tzn z kolorystyki na pewno, ale tak ogólnie, jak kiedyś się zdecyduję to napiszę he he he :-D

witam, dla mnie osobiście implasty jeśli chodzi o kolorystykę są super:) nie wiem tylko jak prezentują sie na żywo, zastanawiam sie tez nad tym czy gondola nie jest zbyt krótka

właśnie przeczytałam w internecie opinie na temat implastów i powiem szczerze że mimo iz kolory ma fantastyczne to chyba nie zdecyduje sie na ten wózek, posiadacze straszliwie narzekają:(

Zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie odpowiada-jeden powie,że są kolory beznadziejne,inny że głupi uchwyt w nosidełku,a jeszcze inny,że wszystko jest super;-) i tak jest we wszystkim,nie tylko jeśli chodzi o wózki dla dzieci...:-)
Najważniejsze by dla nas było wszystko to na czym nam zależy,by spełniał takie kryteia jakie sobie wyznaczyliśmy...wkońcu zawsze można zwrócić gdy nam "coś" nie odpowiada:-)

reklama
dziś byłam w komisie i był x-lander tylko niewiem jaki, kolor Czerwono-niebieski i jest śliczny. kosztował 600 zł,

Co do wózkajedno wiem CHCE FOTELIK DOPINANY DO STELAŻA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry