reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
ixidixi dzieki za odpowiedz na wrzesniowkach w sprawie tego wozka.

Ja dopiero jak przeczytałam Wasz watek o wozkach, to ten bolder wpadł mi w oko. A ze nie znam plci dzidziusia, to kolor w miare neutralny musze wybrac: emerald albo stone. Chociaz nie ukrywam ze kolorki inne tez mi sie podobaja. Ty chociaz widzisz ten wozek na zywo, a ja raczej nie mam tej mozliwosci. Z reszta mezus to mnie niedługo ukatrupi, bo ciagle cos innego wymyslam.
Wczesniej wybieralismy miedzy Xl xa, a mutsy transporter. A teraz jestem w kropce. Najwyzej jak juz bede w szpitalu to mezus wybierze, co mu bardziej odpowiada i bedzie po problemie. Bo ja to chyba nigdy sie nie zdecyduje.

P.S. Fajnie Ci sie z mamuska złozyło, ze bedziecie miec dzieci w tym samyym wieku :tak:.
Ja za to bede miała dzidzie razem z siostra blizniaczka, z tym ze ona urodziła w maju, a ja mam termin na wrzesien.

Pozdrawiam:-) i zycze szybkiego i zdecydowanego zakupu wozeczka;-)

Kasik To Wam też się nieźle złożyło:-) Wózek jest naprawdę rewelacyjny, wklejam poniżej zdjęcia:
Ale podejrzewam, że bedziemy mieli wielki problem z zakupem tego wózka jesli chodzi o kolor. Może pojedziemy gdzieś się za nimi rozglądnąć.. ale jak mój D. dzwonił do sklepu z okolicy, który jest podany na stronie implastu to powiedzieli mu, że wózki owszem mają w sprzedaży, ale na zamówienie. Na sklepie żadnego. Straszne.. i jak tu człowiek ma coś wybrać.

Przepraszam za jakość, ale padła mi bateria w aparacie i robiłam telefonem:zawstydzona/y: Ale chyba nie najgorzej wyszło..
W tle mama z brzuchem, ale to nic :D No i przepraszam za bałagan..

P040810_09.57_[02].jpgP040810_09.58_[01].jpgP040810_09.57.jpgP040810_09.58.jpgP040810_09.58_[02].jpgP040810_09.57_[01].jpgP040810_09.56_[01].jpgP040810_10.00.jpgP040810_09.56_[02].jpgP040810_09.56_[03].jpg

Na fotkach super się prezentuje.
Może w przyszłym tygodniu pojeżdze i porozglądam się za kolorkami,ale obawiam się,że w mojej okolicy będzie problem żeby zobaczyć na żywo.
Sądzicie,że cena tych wózeczków spadnie na przełomie września/października?Ja chyba wtedy dopiero kupie.

Dziś byłam w sklepie oglądać wózki:
X-lander odpada bo mimo wszystko jest cieżki może nie taki drogi ale dla mnie troszkę masywny,
natomiast bardzo fajna jest Teutonia Cosmo Modlisiu zazdroszczę ci, że w prezencie dostaniesz :) Cena trochę dla mnie wysoka natomiast wpadł nam w oko mutsy transporter szybki w składaniu, lekki i super się go prowadzi oraz jest zgrabny jedyny minus spacerówka jest tylko przodem nie ma możliwości go dać tyłem do jazdy ale cena superowa ok 1550 zł z gondolą.My narazie rozpatrujemy czy kupować z gondolą bo w tej spcerówce jest taki śpiworek, ze będzie dziecku ciepło i wystarczy ale jeszcze nie jestem pewna.

No to zdecydowaliśmy się na kolor Lilac Blue:-) Ale.. no własnie.

Zauważyłam, że niektóre spacerówki są dwukolorowe również w środku, a inne nie. Np. kolor olympic jest jasno zielony taki jak na budce w środku w wersji spacerowej, a np. kolor candy jest cały różowy i tylko osłonki na pasy ma jasne.

Widziałam je na YT, ciekawe czemu tylko pokazali spacerówkę w tych dwóch kolorach:/

I teraz pytanie, czy Lilac blue, jest jasna w śrordku czy cała taka ciemna:eek: Bo to wszystko zmienia..

A nigdzie nie ma zdjęć spacerówek w róznych kolorach.. i jak tu coś kupić...

Widzicie?
implast.JPG

I jeszcze proszę o rade:

Który ładniejszy?
http://www.youtube.com/watch?v=WOwg-47y1EI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=teXiBdPVj1E&feature=related

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć