reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Witam dziewczyny!!

Miałam napisać co nieco odnośnie IMPLASTA 2010 ecoline.

A więc.. wózek jest BOSKI!
Tak solidnie wykonanego wózka jeszcze nie widziałam.
Wspaniała, OGROMNA gondolka! MASYWNA! jest naprawdę duża, nie widziałam jeszcze takiej. I co najważniejsze wysoko umiejscowiona.

Wersja spacerowa również śliczna. Ochraniacze na pasy również są, super zakłada się tapicerkę na hm siedzisko spacerówki. Wszystko pięknie wchodzi: pałąk, budka.
I masywna.

Wszystko fajnie się składa. Kółka solidne, nie trzeszczą, zwrotne i ogromne. Bardzo dobrze się go prowadzi.

Dużo bajerów, łatwy system montażu siedziska.
Jedyne co, to jest cieżki.. jak dla mnie.. troszke. Ale może dlatego że ostatnio miałam do czynienia z plastikowymi wózkami.
Wszystko super działa. FANTASTYCZNY WÓZEK!

Wstawię zdjęcia jak już miną usterki na forum:-)

Spodobał mi się do tego stopnia, że pójde w ślady mamy i dla naszego bejbika też kupie ten model.
Kolor który wybrała to OLYMPIC. Jest cudowny, nie taki rażący jak na zdjęciach.

Ja będę niebawem zamawiać, ale nie mam pojecia który kolor. Może doradzicie?

Zastanawiam się nad:

LILAC BLUE
GRASS
CALYPSO
WÓZEK BOLDER SD ECOLINE IMPLAST FOTELIK 10 GRATI (1159533762) - Aukcje internetowe Allegro

Pomóżcie.

Ogólnie to ten sprzedawca rewelacja:D Ile gratisów, fajny ręczniczek przyszedł, moskitiera, parasolka, śpiworek cudo! :)

Ehh same zalety.. ale nie przesadzam. Ten wózek jest po prostu świetny. JEDO FYN nad którym myślałam, nie umywa się do tego.

Ixidixi badzo dziękuję za informacje o implaście ecoline 2010 :-) też się zastanawiałam nad jedo fyn 4 ds i jeszcze nie postanowiłam który kupimy bo fyna widziałam już na żywo a implasta jeszcze nie dlatego tak się o niego wypytuję :)
Jeśli możesz to napisz jeszcze coś o amortyzatorach w tym implaście bo to też jest dla mnie ważna sprawa. Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam za moją dociekliwość ale w końcu chodzi o wygodę i bezpieczeństwo naszego dziecka :-)

ixi super ten wózeczek ja bym wybrała ten czarny o ile się nie myle,dużo ma tych bajerów!!
Jest bardzo podobny do mojego wózka tylko ,że mój jest z firmy bebecare a nazywa się campus kupiłam go od znajomych ale jest genialny!!(nowy)Ma gondole tylko tak kilku warstwową wpiszcie sobie w google bebecare campus i wam sie pokaze naprawde sa boskie wozki a tu w anglii to i tak jest mi potrzebny tylko na 3miesiace max 4

ixidixi super ten wózek, chyba pierwszy który naprawdę mi się podoba, tylko kurcze chciałam coś tańszego kupić....remont pokoiku nas wyniesie troszkę więcej niż się spodziewaliśmy, więc ciężko będzie o ten wózek....

Mnie też cena odstrasza.. ale sprzedaje ten wózek który mój D. przywiózł.. i powinniśmy dać rade:-)

Tygrysek Amortyzatory bosko.. wiozłam wózek nawet po buteleczkach z balsamu :tak: Naprawdę amortyzuje wszystko.. także dzidziol na pewno nie odczuje wibracji od podłoża:tak:Duże, pompowane kółka dodatkowo temu sprzyjają.

Pomóżcie z tym kolorem:-D

reklama
Ja bym wybrała emerald chyba.....ale my będziemy mieć chłopca, po pierwsze, a po 2 podobają się cię ciemne, bo wydaje mi się że są bardziej funkcjonalne.
A z tych kolorów które Ty podałaś to mi najbardziej podchodzi CALYPSO.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry