reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

NO i jednak implasta nie będzie...Wczoraj zadzwoniła szwagierka, która urodzila w styczniu,i poinformowała, że wymienia wózek na inny i czy nie chcemy po jej córci Teutoni ...
Co prawda będziemy musieli wymienić kółka, ale może to i lepiej bo wymienie na 4 takie same ;), chociaż jeszcze zobaczymy.
A oto on :)
wersja z gondolą: (my będziemy mieli zieloną)

Spacerówka jest czarna, jednak na wiosnę dokupimy częśc spacerową na taką albo bardzo podobną

Teutonia ma niesamowite mozliwosci w doborze róznych akcesoriów, mogę sama sobie zaprojektować kolorystycznie wózeczek , nawet pałak mogę dobrać inny niż jest opcjonalnie ...
Wózeczek mega mi się podoba ale cena u nas ok 3,5 tys zł mnie przeratsała aaa teraz mam go w prezencie...Yuppiii
Fotelik będzie maxi cosi cabrio fix z bazą...
Juz w sierpniu będę jego właścicielką , jesli okaze sie fatalny w prowadzeniu (chociąz wątpie bo szwagierka ma jeszcze większego bzika na punkcie wózków i wyszukuje zawsze całkiem niezłe) to sprzedamy teutonie i kupimy implasta, ale to chyba wątpliwa opcja ;). Nie powiem trochę mi żal Implasta ale za zaoszczedzone pieniądzę kupimy inne rzeczy dla Zuzi :)

reklama
Dziewczynki wiem , że dzisiaj smutno u nas ale może, któraś z was wyrazi opinię jaki kolorek wózeczka wybranego przez nas jest fajniejszy. Bo mi oczywiście podobają się oba i szczerze mówiąc nie wiem na co się zdecydować a w sobotę jedziemy po te bryke :-) warriorlato2010_04_02.jpgto jest pierwszy kolorek a to drugi :warriorlato2010_12_04.jpg

Załączniki

• warriorlato2010_04_01.jpg
    warriorlato2010_04_01.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 132
Bardzo dziękuję za opinie :-). Jak tylko zobaczyłam ten szaro niebieski to sie zakochałam ale potem jakoś tak wpadł mi w oko ten drugi i nie wiedziałam jak inni to widzą, a przyznam się , że nie chciałabym wyglądać jak z wózkiem jak "Filip z konopii"

wybralalm bym pierwszy :) Szczerze pare osob kupilo male klka z przodu, zebyscie nie zalowaly z tym kolkami na zime bo bedzie ciezko jezdzic albo nie da wjechac, tak mialam spacerowke z aria i mi bardzo bylo ciezko, dobrze ze nie sprzedalam wozka breakera i korzystalam wozka malej az do 2,5 latka i spokojnie spala byly szersze a miala jeszcze kembinoz i kurtke i miescilo sie w sam raz a jest duza. Byly duze kolka pompowoane wiec nie mialam z tym problemu jezdzic. teraz urodze dziecko listopad i tez zatrzymam do 2,5latka, nie chce narzekac z malymi kolkami i nie chce zalowac. do tej pory nie zaluje. Polecam zebyscie mialu wszystkie duze kolka pompowane warto. Jak bedziecie rodzic w listopadzie, Grudzin czy styczen dajcie znac ze jak jechalo z wozkiem. Ja nie przeciwko was ze chceicie male kolka ale tylko radze bo ja sama to jechalam i sama sprawdzalam i testowalam. :) Wiem ze sa modne ale ja nie patrze modnych tylko zeby dla nas dobrze wygodnie i jezdzilo. U nas w brzegu full duze kolka pompowanych a jak juz polowej maja to juz spaceroka z malymi kolkami to ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry