reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Meryan, trochę nie rozumiem takich krytyk i uszczypliwości...
Tu się mylisz, zajrzyj co pisałam o XL-jednym z głownych minusów tego wózka było to że gdzie sie nie obejrzysz to on jest ;) i m.in dlatego go nie chcę...
Nie muszę się wogóle wypowiadać, bo widzę, że chyba moje opinie za bardzo irytują pewne osoby a nie chce przysparzać Wam stresów zwłąszcza teraz... Pozdrawiam

reklama
Ja tam tego nierozumiem, każdy może pisać co chce, po to jest to forum. JKażdy ma swój rozum i i tak kupi co uważa dla siebie i Maluszka za stosowne. Nie ma co robić niepotrzebnyvh kąśliwych uwag ani zgrzytów. Po co nam to? Mamy za mało zmartwień?

Osobiście czytam wszystkie opinie i decyzje, a nóż coś się przyda. I twoje rady Modlisiu akurat uważam za jedne z najbardziej pomocnych. Nie denerwuj się :)

nie o to mi chodziło, no ale cóż....
dla mnie temat skończony:-)

ixidixi...widziałam wczoraj Twój wózeczek w sklepie, nawe ten sam kolor, co wybrałaś...i całkiem milutko się go prowadzi i wygląd też naprawdę ciekawy

To i ja wtrącę swoje 3 grosze na tym wątku:-) U mnie nadal pozostaje Emmaljunga:tak: i najchętniej już bym ją kupiła i ujeżdżała po mieszkaniu:-D ale póki co muszę się wstrzymać do października:angry:

Meryan tak? :):-) Ja już w sumie przystałam na ten wózek.. kupiłam adaptery do fotelika Maxi Cosi i zamówiłam fotelik.
Stoi u nas w pokoju i mój D. ma prawdziwą frajde jak tak sobie nim jeździ wydając dziwne odgłosy w stylu: "Bruuum iiiiii iiiii " :zawstydzona/y:

Nie ma aż tak źle, aczkolwiek dla drugiego bobaska kupię wózek sama:D

Najśmieszniejsze jest to, że moja mama rodzi w sierpniu i jeszcze nie ma wózka, a ja rodząc w listopadzie mam full osprzęt:D

Ale mama kupuje Implasta BD ecoline, jak wyżej w wątku. Opiszę dokładnie jak się bedzie sprawować, porobie fotki itd.
Bo już za kilka dni będzie go mieć. A widze, duże zainteresowanie tym wózkiem;-)

Też gdzieś przeczytałam, że nie można..
No ale ja napisałam do producenta wózka i odpisał, że można. I u niego zamówiłam. W sumie niedrogo bo 140 zł a gdzieś widziałam za 200. Zresztą dziś powinny dotrzeć i adaptery i fotelik to wypróbuję:-)

reklama
Modlisiu bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania :-) jest to moje pierwsze dziecko i nie mam doświadczenia z wózkami a chcę żeby mój maluch jeździł w bezpiecznym i wygodnym wózku dlatego też każda opinia o danym wózku, jego wady i zalety są dla mnie bardzo istotne. Jeszcze raz bardzo dziękuję ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry