reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Tygrysku, nie ma problemu...
Moim zdaniem (tzn wg moich kryteriów) jedne z lepszych wózków w cenie do 2tyś to własnie X-lander, implast bd sd ecoline, mutsy transporter,
W cenie do 3 tys- Maxi Cosi Mura, Mutsy, Chicco (który ma Anbar).

hej

no i ja jestem coraz bliżej wózkowej decyzji. Bardzo podoba mi się dziś xlander xa. I już nie myślę o tym że jest duża szansa pomylenia wózka z czyims innym w wozkowni, bo po prostu jakoś nic mi się nie podoba, a jak mi się już troche podoba to moj D z takim nigdzie nie pojdzie. Od dzis podoba NAM się ten xlander... Ale głównie spacerowka... Gondola jest łądna, ale jakaś taka mała. Czy dziecko w kombinezonie dotrwa w tej gondoli do 6 miesięcy? Troche o tym mysle, bo sama jestem duża (178 cm) i moje dzieci tez nie naleza do najmniejszych.

hej,

mi też się podoba x-lander xa i chyba się na niego zdecydujemy (wersja jungle, zastanawialiśmy się nad kupnem używanego, ale wersja 2010 ma dużo lepszą spacerówkę). Wydaje mi się, że gondola powinna wystarczyć do maja, ona nie jest dużo mniejsza od innych, tylko trochę węższa (a nie spodziewam się, żeby mój maluch był mały - mam 180cm wzrostu, a mąż jest sporo wyższy). W sumie jedyne co mi się nie podoba w tym wózku to to, że spacerówki nie da się zamontować tyłem do kierunku jazdy.

Hej dziewczyny !
Właśnie wróciłam, kupiliśmy wózek...ale...właśnie zawsze to ale :/ jestem zła bo na żywo mikado aston okazał się gorszy od mikado boston, zła jestem :/
;(
Kolor ten różowy jednak wzięłam...jutro może napiszę coś więcej jak jeszcze raz go obejrzę u Tomka...jak narazie to mam mieszane uczucia ;(
:-(

wiesz echooo ja widzialam ogloszenia oddam za darmo uzywane wozki jesli ktoras z was ma ciezka sytulacje finansowa to polecam zaden wstyd wejsc w google wpisac oddam za darmo wozek uzywany i uwarzam ze to dobre wyjscie bo w tych czasach ciezko z kasa jest wiec patrzcie moze znajdziecie cos dla siebie odpowiedniego ja widzialam ladny wozeczek na takich ogloszeniach ale ktos juz go wziol byl zupelnie nowy tylko mial dwie plamki nie widoczne praktycznie w srodku na materacyku w wozku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry