reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Modlisiu ty widziałaś implasta na żywo w związku z tym mam jeszcze jedno pytanie: jak wygląda sprawa z amortyzatorami? Nie chcę "sztywnego" wózka a nie miałam jeszcze okazji go zobaczyć na żywo.

No dla mnie ten wózek nie jest sztywny (był to dla mnie jeden z głownych kryteriów przy wyborze wózka), amortyzatory ma bardziej widoczne niż xlander i wogóle co do jakości w prowadzeniu nie odbiega tym najlepszym i to nie jest tylko moje zdanie. Ma kilka niedopracowanych rzeczy-np dwa brzydkie spawy ;). Testowałam maxi cosi, musty, xlandera, emmaljungę i ja nie widzę różnicy w jakosci jazdy-pewnie są inne istotne szczególy ;-)...Jeśli chodzi natomiast o stare boldery to jest znacząca i nigdy bym go nie kupiła. Ecoline uległ naprawdę niezlej poprawie i jestesmy juz na niego zdecydowani. Trafiłam wczoraj na linka jak wygląda ten wózek w rzeczywistości i jak dla mnie rewelacja...Kolor lilac pink, czyli ten ktory chce zakupić...

Użytkownik wasiczek-0 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

Plusy :
- jest w miare lekki...14,5 kg wersja z gondolą, 11kg wersja spacerowa
-spacerówka montowana w obu kierunkach jazdy
-po złożeniu malusi, jeden z najmniejszych wózków (mam yariskę iii x-landera juz bym nie schowała tak latwo do bagażnika)
-budka w spacerówce rozkłada się jak wachlarz -niesamowita ochrona pzred wiatrem i przy tym spinana przez co nie widać ze ma taka możliwość
- sztywnosc jest odczuwalna tylko w tym , że nic w nim sie nie rusza :tak:, godnola jest stabilnie umocowana
-duża gondola, akurat na zimę, z podnoszonym podgłówkiem

Minusy
- szelki w spacerówce nie mają osłonek

pewnie minusy wyjdą w trakcie uzytkowania

Ostatnia edycja:
A my wciąż się wahamy, wciąż najbliżej Mutsy 4rider, w Implaście nie pasuje mi wykonanie - jakoś tak nie bardzo porządnie wyglądał ten egzemplarz, który mieliśmy okazje oglądać (używany już 2 miesiące).

Ostatnio mój R. pdkrył, że w Quinny Buzz jest podwójny hamulec - ręczny i nożny, dużo bym dała żeby w Mutsy też był taki - nie można jednak mieć wszystkiego :-(

A my wciąż się wahamy, wciąż najbliżej Mutsy 4rider, w Implaście nie pasuje mi wykonanie - jakoś tak nie bardzo porządnie wyglądał ten egzemplarz, który mieliśmy okazje oglądać (używany już 2 miesiące).

Ostatnio mój R. pdkrył, że w Quinny Buzz jest podwójny hamulec - ręczny i nożny, dużo bym dała żeby w Mutsy też był taki - nie można jednak mieć wszystkiego :-(
Holly, przecież kazdy ma inny gust, nie każdemu musi sie podobać moj typ :)

Izula , wymiary po złożeniu Złożony z kołami: 102x64x45 cm
Złożony bez kół: 90x64x31 cm
zdjecia nie mam

Modlisiu - ja jestem jak najbardziej za tym żeby było tu jak najwięcej opinii, nieważne czy będą się pokrywały z moimi - dlatego nie bierz proszę do siebie tego co napisałam. Dla mnie każda jest ważna i wiążąca :-) Szczerze mówiąc, to w wielu tematach Twoje zdanie jako doświadczonej mamusi jest dla mnie ważne...

Ja absolutnie nie wzięłam tego jako wyrzut , ale tylko stwierdziłam fakt, że każdemu może podobac się inny wózek ... :) To chyba naweet dobrze, bo jakos dziwnie by było gdyby każdy jeździł mutsiakiem ;). Też szczerze napisałam kiedyś co mysle o pewnych rzeczach w MUtsy, ale wykonanie to już jest bardziej kwestią gustu, poza tym upewnię sie jeszcza znajomego czy od momentu pojawienia się w sprzedazy były już jakies reklamacje na niego. :tak: Jak się okaże że technicznie jest słaby i reklamowany to go w życiu nie kupię..

Super by było mieć takie informacje. W Ascocie we Wrocławiu zarzekali się, że na ten model praktycznie nie ma reklamacji ale chętnie to usłyszę od kogoś  kto niekoniecznie chce mi wcisnąć akurat ten wózek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry