reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Hmmm no taki:-(

P220710_11.46_[0jh1].jpgP220710_11.46_[02].jpgP220710_11.46.jpgP220710_11.37.jpgP220710_11.38.jpg

Niestety:-(

A jaki chciałaś !?

He He ale śmiesznie wygląda na tym zdjęciu ;D
P220710_11.37.jpg

Ale przecież nie jest taki zły, ładny...
Chyba że chciałaś jakiś bardzo odmienny od tego ?

A jak mogę zapytać, ile was ten wózek wyniósł ?

Ostatnia edycja:
Kasia nie moge wymienić, bo on to kupić 200 km od domu jak był na jakimś spotkaniu z pracy :-( I wątpie żeby ktoś tam jechał..

A no jest odmienny bo nie chciałam 3-kołowca...:-( Cieszy mnie tylko to, że kupił adapter do fotelika Maxi Cosi. A sam wózek kosztował niedużo, łącznie z adapterem 800 zł. Pewnie jakaś tandeta.

Noo mówią niby że trójkołowiec nie stabilny, ale czy ja wiem...
Jak byłam w Niemczech to tam same trójkołowce, i jakoś się nie wywalały he he he ;D

Ooo no to fajna cena, to że niska cena to nie znaczy że tandeta.
Mój wyjdzie ponad tysiąc, ale z fotelikiem, no i patrzałam na to żeby brać z jakiejś firmy od której w razie czego będę mogła dokupić wszystko, no i gwarancja jest na 15miesięcy. Ale też muszę jechać po niego 90km.
Mam nadzieję że warto.

ixidixi jak na moj gust to wozek jest bardzo fajny, ale jezeli tobie wogole sie nie podoba to sprobojcie cos wykombinowac zeby wymienic. facet namacil to niech teraz odkreca

reklama
Elzu można, można ale tak w ciemno brać !?
Chociaż gdyby nie ten mój dylemat z kolorem to też bym pewnie brała przez internet, ale w rzeczywistości podobno wyglądają inaczej dlatego jadę osobiście-ale 90km to nie problem, gorzej jakby gdzieś dalej, tak jak np. ixidixi kupiła (tzn. jej mężczyzna.) ;-)

Ixidixi na pewno twój mężczyzna chciał dobrze,a ten wózek przecież jest ładny, taki nowoczesny... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry