reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Chyba się nie zrozumiałyśmy. :-) Pan ze sklepu z wózkami dzięki temu, że nie kupię od niego gondoli - zarobi na nas mniej albo i nawet wcale na nas nie zarobi, gdyż sam podpowiedział nam gdzie można kupić wybrany przez nas wózek po niższej cenie. Pisałam tylko, że na początek nie planujemy zakupu wszystkich elementów wózka za jednym zamachem.

reklama
Ja sobie nie wyobrazam nie miec gondoli i nie wychodzic z dzieckiem na spacery.

Izula jezeli zamierzasz chodzic z dzieckiem na spaceri to mysle ze gondola jest niezbedna, w nsidelku bedzie malemu zimno i niewygodnie. Rdzialabym jeszcze raz rozwazyc ten zakup. oczywisce ze nie musi to byc nowa gondola, ale mysle ze sie przyda i to wieej niz kilka razy.

To też się pochwalę =)
My kupujemy Mikado Aston, wielofunkcyjny wózek, nie słyszałam ani jednej negatywnej opinii na jego temat, wszyscy polecają, super funkcję, a do tego w pełnym wyposażeniu tzn. szczegóły takie że jest parasolka, śpiworek, stelaż na nosidełko nosidełko, to cena bardzo przystępna.
Za wszystko wyszło 1100zł =)
Naprawdę polecam, w przyszłym tygodniu po niego jadę, więc jak będę miała 'furę' w domku to napisze coś więcej.
Można do kupić na stronie producenta (tzn. Astona jeszcze nie mają na stronie bo to nowość ale jak się do nich napiszę to przysyłają pełna specyfikację), a na allegro nie ma co ich szukać bo za 800zł to liche podróbki :/
Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości

A właśnie teraz was troszkę wykorzystam i proszę o pomoc.
Który kolor wybrać:
1. 1111.JPG
czy
2. 22222.JPG
Bardzo proszę POMÓŻCIE ;D !! ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry