reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

ixidixi a czy do tego wózeczka są adaptery, które pozwolą dopiąć fotelik Maxi Cosi. Jestem w Poznania i nie wiem czy uda mi się gdzieś tą firmę odszukać.

reklama
Nie mam pojęcia.. napisz do nich na maila.. odpisują niemalże błyskawicznie.. jakby co to mam też instrukcje obsługi do tego wózka na kompie wiec komus moge podesłac:)

OlaK82, z tego co czytałam na temat wózków KEES wynika, że są całkiem dobre. Wprawdzie opinie dotyczyły innych modeli, ale myślę że KEES K-ART z serii Elegant nie powinien być gorszy.:happy::-) Mnie się w każdym razie podoba (szkoda tylko że nie ma przekładanej rączki:-().

Byłam ostatnio w sklepie z wózeczkami, gdzie mają Mutsy i dowiedziałam się kilku rzeczy. Wiem już, że najlepszym dla mnie stelażem mutsy w tej chwili jest 4rider. Szkoda, ze jest tez najdroższy. Zdecydowaliśmy wstępnie, że zakupimy stelaż i rozkładany fotelik, który będzie pełnił funkcję małej gondoli. Spacerówkę do tego stelaża kupimy dopiero wtedy kiedy będzie nam potrzebna. W ten oto sposób nie będzie nam zajmować miejsca w mieszkanku. Zakup zaplanowaliśmy na wrzesień. Może nam się więc jeszcze odmienić.

Ja też się zastanawiam nad zakupem gondoli i fotelika a spacerówką osobno, poród w listopadzie gondola właściwie będzie używana tak max do czerwca, a potem można jakąś fajną sacerówkę wybrać:)

reklama
Zobaczymy jak się bedzie sprawować..

A co do fotelików, bo na tej aukcji tego wózka, jest tylko jeden fotelik: szary, brzydki i ogólnie nie chciałabym mieć takiego. Ale dowiedziałam sie, że pasują do tego wózka foteliki które są montowane w tych wózkach easyGO:
Wielofunkcyjny wózek EasyGo GT4.0 + fotelik (1123473176) - Aukcje internetowe Allegro

A tu już sama sprzedaż tylko fotelików..
http://mulan.pl/product_info.php?manufacturers_id=31&products_id=906

Foteliki te są dosyć tanie.. a nawet baardzo tanie. ale to nie przekłada się na tandetną jakość. Przez ostatnie kilka dni przeglądam rózne opinie na temat wózków, stelaży, kólłek i fotelików. Mamy chwalą sobie ten fotelik jak i sam wózek easyGo. Ale mnie nie przekonują wszystkie koła piankowe..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry