reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
A ja wyłapałam pierwsze wady IMPLASTA ecoline 2010.

Tak sobie stoi w pokoju.. i często go "sprawdzam" :)
Więc.. jest ciężki.:eek: Tak jak wcześniej wydawał mi się super pod tym względem tak teraz, w momencie gdy go co chwile przestawiamy, zauważyłam, że ze schodów bym go sama nie zniosła..I chyba nawet mój D. miałby troche problemu:tak:

i:rofl2:

a to mnie zdziwiłaś z tą ciężkością wózka, wózek z gondolą waży 15,1 kg a wersja spacerowa 11,8 kg, dziewczyny to dużo jest? mi się wydawało że ok

edytka No niby nie dużo, bo większość wózków wazy ok. tylu.. No ale nie myślałam, że będzie z niego taka krowa :D za przeproszeniem..

Za to jest baardzo masywny. Wytrzyma chyba wszystko :)

Na początku jak się go prowadzi to wydaje się leciutki i tak lekko niemalże samo-pchający się :)
Ale po dłuższym testowaniu.. no jest jaki jest. Z dzieckiem w środku bedzie jeszcze cieższy..

Może to przez te kółka.. One też są cieżkie, same w sobie.. bez nich stelaż jest leciutki.. - minusy pompowanych kółek..

aduska: pokaż, pokaż :>

edytka: mi się wydaje, że to normalna waga dla takiego z pompowanymi kołami, one wszystkie są ciężkie, przynajmniej te ze średniej półki cenowej :-)

ixidixi a może po prostu z brzuszkiem się ciężko podnosi? ja to nawet takich cięzkich rzeczy nie podnoszę teraz więc nie będę mogła przetestować :) w sumie mieszkam na parterze, myślę, że dam radę :)

Dziewczynki mam prośbę o poradę...
Cały czas byłam przekonana że kupimy dla małego x-landera. Jednak okazało się ze jest do kupienia od takiej znajomej wózek MIKADO - kolorystycznie dokładnie taki sam jak na zdjęciu:

1198269540[2].jpg

I zastanawiam sie czy jest godny polecenia...? Mnie od bardzo się podoba, mężowi takze. Córeczka tej znajomej nieznosiła jazdy wózkiem więc niewiele był używany... Dzisiaj jedziemy go dokładnie zobaczyć. Na podjęcie decyzji będziemy mieli troszkę czasu... Dodam jeszcze ze cena u koleżanki 400zł ;)
Będę wdzięczna za wszelkie opinie i porady :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry