reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Właśnie apropos x landera. Ja planowałam kupić taki w wersji XA lub XQ, ale dwa dni temu okazyjnie kupiłam z ogłoszenia trójkołowca XT. Próbuję go na razie w domu, składam w różnych wersjach, jako spacerówkę i z gondolką i muszę przyznać, że póki co jestem bardzo zadowolona. Nie jest super lekki, ale prowadzi się dobrze i ma aluminiowy stelaż, a więc jednak do najcięższych nei należy. Jets bardzo sprytny, wszystko składa się intiucyjnie. To polski wózek, ale wykonany naprawdę ok i z dobrych materiałów. Składa się szybko, dodatkowo koła sa wyjmowane w trybie ekspresowym. Polecam wszystkim niezdecydowanym!

reklama
Dziewczynki bylismy wczoraj zobaczyć ten wózeczek - i jest jak ze sklepu :))) Pomijając kilka rysek na rączce do prowadzenia i troszkę zurzyte koła (jak to przy używanym wózku). W skład wchodzi cały stelaż, gondolka z całym mięciutkim wyłożeniem, osobno góra do spacerówki, rególowane oparcie, folia przeciwdeszczowa, torba oryginalna i coś tam jeszcze do samochodu - nie miałam już głowy do tego :) Zjeździłam wczoraj całe mieszkanie :D Jesteśmy super zadowoleni :) Dziękuje za rady :*:*:*

A ja skorzystałam z okazji w 4kids i kupiłam Mutsy 4rider - gondolka w kolorze Cargo New Black i spacerówka Navy Cord - do tego fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix razem z bazą isofix. Już się nie mogę doczekać kiedy nim pojeżdżę :-) Od razu wkleję fotki, wybrałam opcję ze skórzaną rączką i pompowanymi kołami.

reklama
A ja skorzystałam z okazji w 4kids i kupiłam Mutsy 4rider - gondolka w kolorze Cargo New Black i spacerówka Navy Cord - do tego fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix razem z bazą isofix. Już się nie mogę doczekać kiedy nim pojeżdżę :-) Od razu wkleję fotki, wybrałam opcję ze skórzaną rączką i pompowanymi kołami.

Ile wyszedł Was taki zestaw?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry