reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

3917 - ze wszystkimi możliwymi akcesoriami (osłonka przeciwdeszczowa i do gondoli i do spacerówki, parasol, przykrycie na nóżki, śpiworek, kosz do spacerówki, adapter, baza i torba zamykana - zamiast kosza na zakupy, bo ten do gondoli jest bardzo płytki).

reklama
Gratis :-)

Zrobiłam też symulację w paru innych sklepach ale tu było najtaniej ( i to taniej o jakieś 400-500zł niż w innych) W tej promocji fotelik cabrio-fix jest gratis, wózek jest o jakieś 100zł tańszy niż gdzie indziej. U mnie wyszło trochę więcej bo brałam opcję z pompowanymi kołami i skórą.
Tak to wygląda w rozbiciu na poszczególne elementy (fragment maila ze sklepu)

WÓZEK 4RIDER POMPOWANE KOŁA RĄCZKA SKÓRA + FOTELIK CABRIOFIX 2549,00

OSŁONKA P/D GONDOLA 37,00
OSŁONKA P/D SPACERÓWKA 37,00
PARASOL 106,00
PRZYKRYCIE NA NÓŻKI 88,00
ŚPIWOREK 148,00
SIEDZISKO FUN SEAT 242,00
KOSZ DO SPAC. 125,00
ADAPTER DO FOT. 105,00
BAZA ISOFIX 576,00
TORBA 4RIDER BASKET 146,00

Zobacz załącznik 279336
Izeczka czekamy na zdjęcia! :D
Zobacz załącznik 279335

Oto mój wózek :) Trójkołowiec x lander dla chłopca, oczywiście używany, ale w bdb stanie (kosztował mniej niż połowę tego co nowy), po jednym dziecku. Gondola jest grafitowa, zaś spacerówka czerwono-czarna, tak jak widoczny śpiworek na dolnym zdjęciu (faktycznie to jest ciemna czerwień prawie bordo, nie wiem dlaczego na zdjęciu tutaj wpada w róż). Jak widzicie na razie stoi w przedpokoju, gdyż porządkuję pokoik dla dziecka przeznaczony i na razie nic zbędnego do niego nie wstawiam. Nie mam do niego gadżetów typu torba czy parasolka, ale te ew. kupię w potrzebie. Zwróćcie uwagę, jak nisko można opuścić rączkę (jest regulowana), spodobało się to zwłaszcza mojej 8-letniej córce, która też będzie mogła prowadzić wózek :)

Ostatnia edycja:
P30-08-10_18.31.jpg

Izeczka_73-fajny wózeczek,Ja uwielbiam trójkołowe i teraz tez kupimy trójkołowca.Musze powiedzieć teściowej żeby już się rozglądała i musimy kupić do końca października.Bo za nim jeszcze Ona go wyśle to też pewnie będzie to trwało z tydzień czasu.Niestety wózek który chcę to u nas kosztuje 4500,a w Szkocji z mniej niż połowę ceny kupi oczywiście używany.Ceny u nas potrafią naprawdę dobić człowieka

reklama
a ja dzisiaj mam dzień grozy - mój tata jedzie z misją po wózek ( sklep jest w moim rodzinnym mieście - Lublinie) a ja siedzę w Wawce - uparłam się na graco fraya, był ostatni w tym sklepie i nie wiem czy jeszcze jest.......dam Wam znać później czy się udało czy powracam do punktu wyjścia....na moje nieszczęście, tego modelu już nie produkują....i nigdzie, nigdzie kupić już nie można :-(

pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry