reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Mój z gondolą to 15 kg, koła pompowane duże. Spacerówka bodajże lżejsza, coś koło 14 kg. Wyrób polski (x lander). Generalnie to chyba standard, te lżejsze wózki są bardzo drogie.

Wydaje mi się, że ten który my zamierzamy kupić nie jest tak bardzo ciężki. Z gondolą waży 12,4 spacerówka 11,5 a z fotelikiem chyba 12 kg.

Najprawdopodobniej Coletto Matteo. Widziałam go w końcu "na żywo" i podoba mi się jeszcze bardziej niż w necie. W każdym razie ma wszystko co chciałam :-). Mam nadzieję, że się sprawdzi.

Widze, ze większość z was juz ma wózki w domu i je testuje. Ja w tym miesiącu wybieram sie do hurtowni po reszte rzeczy i przy okazji zmienie jeszcze w naszym mutsiaku rączkę z piankowej na skórzaną bo wczoraj gadałam z koleżanką i odradziła mi tą piankową. Mam nadzieję, że nie bede miała problemu z wymianą bo wózek cały czas jest w magazynie w sklepie więc całości nie zapłaciłam. Wczoraj rozmawiałam ze znajomą i chciałam od niej odkupić monitor oddechu i ona zaproponowała że mi pożyczy bo jej sie jeszcze może kiedyś przyda. Ucieszyłam się bo to też jest wydatek a przy pierwszym dziecku tego nie miałam a teraz chcę to mieć przynajmniej przez pierwsze miesiace bo wolę być spokojniejsza.

dziewczyny zgadnijcie co:) mam już wózeczek w domku, jest cudowny...ale nie mieści się do windy!!! jak mierzyłam wejście do windy to miało ono niby 67 cm a wózek z kołami 66, no ale się nie miesci...masakra. Mieszkam niby tylko na drugim piętrze ale jakoś nie wyobrażam sobie tego znoszenia, tym bardziej jak dzidziuś jest w środku!

reklama
Dziewczyny które chcą kupić X-lander proponuję wam zadzwonic do sklepu BOCIEK w Zabrzu to jest taka hurtownia bo wczoraj tam byłam i widziałam przy dwóch promocje i cena była ponizej 2000 z torbą adapterami itd. Zadzwońcie i sie zapytajcie może warto 32 271 56 79

Ja wczoraj byłam tam i dostałam 7% rabat na wózek mutsy 4 rider miałam już tam zamówiony ale zmieniłam opcje wzięłam skórzaną rączkę i dodatkowo jeszcze fotelik traveller który będzie nam zastępował gondolę. Za wózek zapłaciłam 2350 zł. w skład wchodzą:
-spacerówka Cargo Grey
-fotelik traveller Cargo Grey
-adaptery
-torba Cargo Grey
-stelaż 4 rider z kołami piankowymi i skórzaną rączką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry