reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

baśka ja za swojego Mutsiaka zapłaciłam 2750zł a mam w zestawie:
gondolę
spacerówkę Joey Silver (która jest droższa od tej standardowej)
fotelik Prima...ten rozkładany, oczywiście z adapterami
stelaż 4rider z kołami pompowanymi i skórzaną rączką

Kupowałam w sklepie 4Kids, a mieli promocję że do Mutsy dodają fotelik MaxiCosi za 1zł...ale udało mi się go na Primę wymienić.

Myślisz że ten fotelik zastąpi gondolę ? Bo mnie się wydaje że nie ma takiej szansy, żeby w zimie wybrać się z tym fotelikiem na spacer...na pewno nie chroni przed wiatrem i deszczem mimo budki i okrycia. Jest poza tym bardzo płaski.

Także jak jeszcze nie zamknęłaś z nimi sprawy zamówienia to negocjuj.

Tutaj link do promocji w 4kids Sklep dla dzieci 4kids; artyku

reklama
Mysza - co do ceny to nie zapłaciłam drożej bo jak wzięłabym gondolę to wyszłabym na tą cenę co ty a joey silver w naszym sklepie w tej samej cenie bo wszystkie kolory były w tej samej cenie. Ale gondoli nie biorę bo jak już mówiłam to moje drugie dziecko i pamiętam, że strasznie mało jej używaliśmy i szybko z niej wyrósł więc nie ma sensu. A masz już mutsiaka w domu??? Ja odbieram dopiero koło 20.10. Wklej zdjecia swojej spacerówki w tym swoim kolorze bo jestem jej ciekawa i fotelika jak możesz, bo gondolę widziałam jak wyglada.

baśka mam już w domu...już przetestowana na wszystkie strony :-D
U nas też wszystkie kolory w tej samej cenie, ale podobno JS to jakby inna kolekcja więc droższy.

Zaraz odnajdę fotki to wkleję.
gondolkę mam zieloną
spacerówkę joey więc czarna
fotelik czerwony

My przy Julce też mieliśmy fotelik rozkładany na płasko z Casualplay ale nie zastąpił on gondoli.A młoda jeździła w gondoli dość długo jakoś do 7 miesiąca.

aduska123-Ja tez nosiłam wózek na 2-gie piętro.Ale moja gondola była odczepiana od stelaża i wnosiłam tylko gondole z Julką w środku.Mężuś wnosił stelaż jak wracał z pracy.Ale my mamy klatkę schodową na domofon i mogłam spokojnie zostawić.Ale tez często samo nosiłam i chodziłam dwa razy.

oleńka też mam odczepianą godolkę...na dole jest w sumie wózkarnia na klucz i widziałam jak ludzie zostawiają tam rowery i spacerówki. Najgorsze jest ze to jest wieżowiec i dużo ludzi się przewija, nie znam ludzi i nie wiem tak naprawdę kto tu mieszka. ale podsunęłaś mi pomysł żeby rzeczywiście zostawiać stelaż w wózkarni na dole a wnosić samą gondolkę:)

My przy Julce też mieliśmy fotelik rozkładany na płasko z Casualplay ale nie zastąpił on gondoli.A młoda jeździła w gondoli dość długo jakoś do 7 miesiąca.

Te Mutsy to są właśnie te same co Casualplay, bo ta firma robi je dla Mutsy.
I też podzielam zdanie że w zimie to one gondoli nie zastąpią, ale fakt, do największych ta gondola Mutsy nie należy.

A oto furka Szymonkowa

zjfeox.gif

Ostatnia edycja:
:-):-)A mój problem z wózkiem rozwiązany!! :):) pisałam że nie mamy gondoli bo dostaliśmy spacerówkę z dopinanym nosidełkiem, a teraz dostaliśmy świetny głęboki wózek od szefa mamy i jestem taka happy że .... :-):-):-)

do spacerówki dam linka bo jest jeszcze zapakowana w kartony
Safety 1st | Sojourn™ Travel System

a tego drugiego jeszcze nie mamy bo miejsca brakuje- odbiorę go dopiero w sobotę za tydzień ale zdjęcia dam na pewno.

Nie mogę jeszcze w to uwierzyć. Jak na początku zrobiłam listę i podliczyłam ile wydamy to przyznam że trochę się załamałam, a tu tak z tygodnia na tydzień rzeczy przybywa, wydałam nie więcej niż 100zł a już prawie wszystko jest:-)

reklama
Mysza - dzieki za pokazanie zdjęć :) Ja myślałam, ze wszsytko masz w jednym kolorze :) Ja narazie nie żałuje że nie kupiłam gondoli ale po zimie wypowiem zdanie czy faktycznie fotelik mi nie wystarczył. Narazie cieszę się, że mam ten fotelik i spacerówkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry