reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

dziewczyny mojej mamie trochę przykro że nie może nas wspomóc finansowo bo moj tata dał na wózek a teściowa ciągle jakieś tak ubranka kompletuje, ale ja powiedziałam, ze dla mnie ważneijsze jest wsparcie duchowe jakie ona mi daje:) jest ona dla mnie bardzo ważna, nawet jak nie moze mi pomoc tak jakby chciała i nie mam o nic żalu i niczego nie oczekuję.

reklama
ja dostałam kaskę na wózek od rodziców i babci :)
z tymże biorę tylko spacerowkę (gondolę i fotelik maxi cosi pożycza nam szwagierka)
i właśnie niechcący ją zamówiłam, tzn chciałam dokładnie ten wozek, ale jakoś później, ale coż, ciąża robi swoje ;)
nom a będziemy jeździć x-landerm xa w kalorach arctic
http://www.x-lander.pl/xa

Ostatnia edycja:
My na pomoc też nie bardzo możemy liczyć.Teście dali na wózek dla Zuzi i teraz nie sądze żeby się coś rzucili.Pewnie kupią paczkę pieluch.Natomiast z mojej strony mam tylko jedną ciocie moją chrzestną i znając Ją to nakupuje ubranek i zabawek,z resztą Zuli cały czas coś kupuje.

My wózka jeszcze nie mamy ale kupuję taki:

Zobacz załącznik 281565

Lekki, składa się na mały więc do obu samochodów nam wejdzie, a nie tylko do małża kombi i jest nie drogi.
Nam rodzice też nic nie dają, bo sami nie maja zresztą nie oczekuję tego. Wszystko rozkładam w czasie i kupujemy sami. No ale dajemy rade :)

Kurcze, fajny, jaka to firma, chyba nie pl co? I kolorki moje, ach....

A ja już jutro miałam mieć w domku mojego cudownego Mutsy - ale pani ze sklepu zadzwoniła i powiedziała mi, że zajrzała do paczki z hurtowni... a tam pomyłka w kolorze. Zamiast navy cord (marynarskie paseczki) pełen granat :-( więc troszkę jeszcze poczekamy, ale na pewno warto :-)

wozek.jpgMy już mamy wózeczek.Jeździliśmy po różnych sklepach i nie mogliśmy się zdecydować... Mój K... wziął wreszcie sprawy w swoje ręce i zamówił wózek na allegro.Pomimo licznych obaw jestem mile zaskoczona.... Wózeczek pierwsza klasa a i cena przystępna.No a co do koloru to wybraliśmy czarny .Od tak po prostu!Pozdrawiam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry