• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

dziewczyny mojej mamie trochę przykro że nie może nas wspomóc finansowo bo moj tata dał na wózek a teściowa ciągle jakieś tak ubranka kompletuje, ale ja powiedziałam, ze dla mnie ważneijsze jest wsparcie duchowe jakie ona mi daje:) jest ona dla mnie bardzo ważna, nawet jak nie moze mi pomoc tak jakby chciała i nie mam o nic żalu i niczego nie oczekuję.

reklama
ja dostałam kaskę na wózek od rodziców i babci :)
z tymże biorę tylko spacerowkę (gondolę i fotelik maxi cosi pożycza nam szwagierka)
i właśnie niechcący ją zamówiłam, tzn chciałam dokładnie ten wozek, ale jakoś później, ale coż, ciąża robi swoje ;)
nom a będziemy jeździć x-landerm xa w kalorach arctic
http://www.x-lander.pl/xa

Ostatnia edycja:
My na pomoc też nie bardzo możemy liczyć.Teście dali na wózek dla Zuzi i teraz nie sądze żeby się coś rzucili.Pewnie kupią paczkę pieluch.Natomiast z mojej strony mam tylko jedną ciocie moją chrzestną i znając Ją to nakupuje ubranek i zabawek,z resztą Zuli cały czas coś kupuje.

My wózka jeszcze nie mamy ale kupuję taki:

Zobacz załącznik 281565

Lekki, składa się na mały więc do obu samochodów nam wejdzie, a nie tylko do małża kombi i jest nie drogi.
Nam rodzice też nic nie dają, bo sami nie maja zresztą nie oczekuję tego. Wszystko rozkładam w czasie i kupujemy sami. No ale dajemy rade :)

Kurcze, fajny, jaka to firma, chyba nie pl co? I kolorki moje, ach....

A ja już jutro miałam mieć w domku mojego cudownego Mutsy - ale pani ze sklepu zadzwoniła i powiedziała mi, że zajrzała do paczki z hurtowni... a tam pomyłka w kolorze. Zamiast navy cord (marynarskie paseczki) pełen granat :-( więc troszkę jeszcze poczekamy, ale na pewno warto :-)

wozek.jpgMy już mamy wózeczek.Jeździliśmy po różnych sklepach i nie mogliśmy się zdecydować... Mój K... wziął wreszcie sprawy w swoje ręce i zamówił wózek na allegro.Pomimo licznych obaw jestem mile zaskoczona.... Wózeczek pierwsza klasa a i cena przystępna.No a co do koloru to wybraliśmy czarny .Od tak po prostu!Pozdrawiam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry