reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

A ja upatrzyłam sobie taki wózeczek: Wózki dzieciece,wielofunkcyjne Kees K-Art,gleboki (1210011385) - Aukcje internetowe Allegro Problem w tym, że nie widziałam go "na żywo". Może któraś z Was miała okazję go widzieć bądź słyszeć jakieś opinie? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.

Niewiele moge powiedziec o tym wózku jedynie, że po moim osiedlu widziałam dwa takie jeżdzą i całkiem fajnie wygladają i przynajmniej "na oko" prowadziły się dobrze. Ale to wszystko tylko "na oko".

reklama
Ale jestem wściekła wrrrrrrrr:wściekła/y:.Już miała teściowa wózek kupić i gościu zrobił specjalnie kup teraz i co się stało,ktoś teściową wyprzedził o kilka sekund.Niech to szlak trafi.A taka okazja była wszystko co chciałam za 300funtów.Jak dziś napisała mi na gg to myślałam że szlak mnie trafi.
No cóż mówi się trudno będziemy szukać dalej i szybciej reagować.A już miałabym wózeczek i nic z tego:-(.

Tak miało być bo wcześniej teściowa pisała do sprzedającego ile chce za wózek.No cóż ktoś był szybszy albo trafił przypadkiem na aukcje.Nie wiem jak to jest z ta aukcją prywatną na ebayu.Mam na oku jeszcze dwa wózeczki zobaczymy co z tego wyjdzie.Mamy jeszcze czas więc muszę uzbroić się w cierpliwość.

Dziewczyny właśnie wylicytowałam za 1459 zł taki zestaw wózek MAXI COSI MURA 4 zestaw 3w1 + fotelik! (1219648380) - Aukcje internetowe Allegro . Tylko to jakoś zadziwiająco niska cena i zastanawiam się czy wszystko jest ok z tym zestawem. Proszę o opinię. Szczególnie mamy, które mają Murę. Myślałam, że cena dojdzie do 2100 zł, ale nikt mnie nie przebił i zaczynam się martwić że może niedokładnie opis przeczytałam czy coś ;/ bo ewentualnie jak napiszecie że to bubel to nie dojdzie do transakcji i dostanę negatywa :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry