reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Edytka - ten wózek jest używany to dlaczego myślisz, że mało za niego dałaś??? Mnie wydaje się ok i widocznie sprzedawca wystawił i za ile sprzeda to sprzeda.

Dziewczyny zazdroszczę, że już niektóre z Was maja "furki" dzieciaczków w domku:) Też już bym chciała mieć ale jeszcze muszę poczekać bo będzie dopiero w połowie października... a już bym chętnie Olusiowym wózkiem ujeżdżała po mieszkaniu hehehe:):):)

edytko - nie masz się co martwić moim zdaniem. Ciesz sie, ze udało ci się kupić za taką cenę. Może nikt nie licytował bo np. kolor im nie pasował. Ale na zdjeciach widać że wózek jak nowy :) Daj znać jak ci dojdzie.

Dziewczyny właśnie wylicytowałam za 1459 zł taki zestaw wózek MAXI COSI MURA 4 zestaw 3w1 + fotelik! (1219648380) - Aukcje internetowe Allegro . Tylko to jakoś zadziwiająco niska cena i zastanawiam się czy wszystko jest ok z tym zestawem. Proszę o opinię. Szczególnie mamy, które mają Murę. Myślałam, że cena dojdzie do 2100 zł, ale nikt mnie nie przebił i zaczynam się martwić że może niedokładnie opis przeczytałam czy coś ;/ bo ewentualnie jak napiszecie że to bubel to nie dojdzie do transakcji i dostanę negatywa :)

Według mnie wszystko jest w porządku :happy:. Nie martw się tylko ciesz, że miałaś takiego farta :-)

edytka według mnie tez się nie masz co martwić za ile wylicytowałaś za tyle kupiłaś. Moja znajoma miała ten wózek i była bardzo z niego zadowolona. Wózio bardzo ładny i wygląda jak nowy :)

reklama
A my czekamy z wózkiem do końca września. Zamówiliśmy już w sklepie, ale umówiliśmy się, ze odbierzemy dopiero na koniec miesiąca. Powód bardzo prozaiczny - wózek ma rok gwarancji. Szkoda nam było kupować wcześniej, zeby stał i tracił gwarancję zanim go zaczniemy używać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry