reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Mnie tam się podoba ten wózek, a wygląda jak każda spacerówka:)
A lena koleżanka pewnie nie zadwolona, bo nie kupuje się gondoli na takich malutkich kółkach... a spacerówki wszystkie takie są.

Mnie tam się podoba ten wózek, a wygląda jak każda spacerówka:)
A lena koleżanka pewnie nie zadwolona, bo nie kupuje się gondoli na takich malutkich kółkach... a spacerówki wszystkie takie są.
Ja mam na pojedynczych:)Chociaz druga na podwójnych kołach i masakra!!

Ja ostatecznie kupiłam tego Maclarena XLR jutro ma przyjść:)
Ciekawa jestem jak sie małej spodoba;)

Jurcze masakra z tym slapim :-:)-:)-( a tak mi się podobał

DZIEWCZYNY ratujecie! w piątek sprzedaję wózek, a nie wiem jaką kupić spacerówkę! Potrzebuję w miarę lekkiej do 8 kg, ale żeby miała amortyzatory ( Nina często zasypia bujana w wózku, więc musi być jak wózek pobujać) polećcie coś!
Któraś ma może taką godną polecenia spacerówkę???

POMOCY!

Może coś któraś powiedzieć o tych wózkach: http://allegro.pl/show_item.php?ite...href="/myaccount/watch.php">Trwające</a>.</i>
http://allegro.pl/q-baby-active-2010-pokrowiec-i-folia-gratis-i1412863822.html

Bo jeszcze wcześniej te rozważałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Jurcze masakra z tym slapim :-:)-:)-( a tak mi się podobał

DZIEWCZYNY ratujecie! w piątek sprzedaję wózek, a nie wiem jaką kupić spacerówkę! Potrzebuję w miarę lekkiej do 8 kg, ale żeby miała amortyzatory ( Nina często zasypia bujana w wózku, więc musi być jak wózek pobujać) polećcie coś!
Któraś ma może taką godną polecenia spacerówkę???

POMOCY!

Może coś któraś powiedzieć o tych wózkach: CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592844) - Aukcje internetowe Allegro
Q BABY ACTIVE 2010!!! + POKROWIEC i FOLIA GRATIS!! (1412863822) - Aukcje internetowe Allegro

Bo jeszcze wcześniej te rozważałam...

Moja znajoma, ma rocznego synka i od początku używała ten wózek CHICCO MULTIWAY 25 GWA.PL FOLIA ANTYDESZCZ OKRYCIE (1439316391) - Aukcje internetowe Allegro sama rozważam czy go nie kupić jako drugą spacerówkę, bo ta co mam jest strasznie ciężka i zajmuje dużo miejsca, ale trochę droga :(

Do góry