Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AGAST moja koleżanka ma identyczną tylko, że gondolę i nie chciałabys słyszec jak wyklina ten wózekJa się zastanawiam nad tym wozkiem czy nie kupic na wiosne.. CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592844) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam na pojedynczychMnie tam się podoba ten wózek, a wygląda jak każda spacerówka![]()
A lena koleżanka pewnie nie zadwolona, bo nie kupuje się gondoli na takich malutkich kółkach... a spacerówki wszystkie takie są.
Jurcze masakra z tym slapim :--
-( a tak mi się podobał
DZIEWCZYNY ratujecie! w piątek sprzedaję wózek, a nie wiem jaką kupić spacerówkę! Potrzebuję w miarę lekkiej do 8 kg, ale żeby miała amortyzatory ( Nina często zasypia bujana w wózku, więc musi być jak wózek pobujać) polećcie coś!
Któraś ma może taką godną polecenia spacerówkę???
POMOCY!
Może coś któraś powiedzieć o tych wózkach: CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592844) - Aukcje internetowe Allegro
Q BABY ACTIVE 2010!!! + POKROWIEC i FOLIA GRATIS!! (1412863822) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jeszcze wcześniej te rozważałam...