reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Zdec... piękny pokoik! Wszystko tak fajnie ze sobą współgra... widać że już macie prawie wszystko... tylko czekać na Natalkę!!! 
Moje kochanie złożyło dziś łóżeczko małego i postawiło chwilowo w jego pokoju. Kiedy zobaczyłam je rozłożone to zamiast radości itp to ogarnęło mnie lekkie przerażenie, sama nie wiem jak je opisać. Chyba że to już tuż tuż.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
zdec rewelacja ta posciel wygląda, a pokoik tez superaszczyWszystkie zreszta macie super pokoiki i kąciki oczywiscie. No to teraz nasze bąbelki moga wychodzić.
Lena ,a ty co sie lenisz i zdjec nie robisz ?![]()
Muszę pościel w łóżeczku założyć
olavip piękne łóżeczko, a baldachim najpiękniejszy
Myślisz że metodą na wyciągnięcie maluszka z brzuszka jest przygotowanie mu pokoju?
Nasz już skończony, a małej się w ogóle nie śpieszy....ale może to i dobrze, jeszcze troszkę czasu ma
Myślisz że metodą na wyciągnięcie maluszka z brzuszka jest przygotowanie mu pokoju?
Nasz już skończony, a małej się w ogóle nie śpieszy....ale może to i dobrze, jeszcze troszkę czasu ma
P
paula24211
Gość
dziewczyny sliczne pokoiki
zdec- robi wrażenie aż zazdroszcze ze nie mamy osobnego pokoiku dla małej zeby móc jej tak slicznie urządzić jej krolestwa ale cóż moze drugi maluch bedzie miał juz swoj pokoj mam taką nadzieje
zdec- robi wrażenie aż zazdroszcze ze nie mamy osobnego pokoiku dla małej zeby móc jej tak slicznie urządzić jej krolestwa ale cóż moze drugi maluch bedzie miał juz swoj pokoj mam taką nadzieje
reklama