Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ktore jechaly w dluzsza trase z maluszkami:
czy jedno z was siedzi z tylu z dzieckiem? My przyzwyczailismy Lile ze siedzi sama z tylu ale nie wiem ile tak wytrzyma, nie wiem czy maz nie bedzie jej zabawial, ale z drugiej strony to wole go miec pod reka z przodu :-)
Czy dajecie dzieciom pic podczas jazdy czy tylko na postojach? Gdzies czytalam zeby nie podawac napojow ze wzgledu na ryzyko zachlysniecia (bo co wtedy zrobic na autostradzie jak sie maluch zaczyna ksztusic) ALe z drugiej strony Lila ciagle sobie pociaga z flaszki, wiec nie wiem ile razy by trzeba stawac..
Iga w aucie wszystkim rzuca, najlepsza rozrywka w foteliku to rozglądanie się na boki i żucie paska od szelek fotelikowychCzy macie jakieś pomysły na ciekawą (niedrogą) zabawkę do auta na DŁUGĄ podróż??? nie mam pojęcia co kupić ale muszę bo młody się strasznie nudzi w aucie a stare zabawki już nie są ciekawe...
tego nic nie przebijeCzy macie jakieś pomysły na ciekawą (niedrogą) zabawkę do auta na DŁUGĄ podróż??? nie mam pojęcia co kupić ale muszę bo młody się strasznie nudzi w aucie a stare zabawki już nie są ciekawe...