reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Arica- fajny ten wózeczek:)
Ja się napaliłam na tego Maclarena xlr, głównie przez Zdec:)) hehe. Jeden na allegro mi się podoba, kosztuje 800zl plus przesyłka i się zastanawiam czy nie lepiej nowy kupic, ale z kolei 1200zl za spacerowke.. cholera sama nie wiem. Najbardziej przemawia do mnie ta wielka buda w maclarenie i amortyzacja na wszystkich czterech kółkach..

Agast: Cossato też mają amortyzację wszystkich kół! One jakościowo są bardzo podobne do Maclarenów tylko mają dużo fajniejszy design :) No i cenowo są atrakcyjne, bo w zależności od modelu kosztują od 649 do 725, a w 4kids.com.pl niektóre przecenili na 549zl. Są lekkie (niecałe 7kg), mają regulację oparcia w 3 poziomach, przednie koła obrotowe z możliwością blokady, kosz na zakupy, a w każdym zestawie jest jeszcze folia przeciwdeszczowa i śpiworek podszyty polarkiem. Jedyne czego nie mają to pałąka z przodu, ale z tego co wiem to większość spacerówek-parasolek go nie ma. Jeszcze nie byłyśmy z Polą w terenie, bo wózek dopiero do nas dotarł, ale w południe pójdziemy na zakupy i go przetestujemy. Na razie pojeździłyśmy rano po mieszkaniu i małej sie chyba podobało, bo się uśmiechała cały czas. A jak w naszej spacerówce Mutsy wiozłam ją przodem do kierunku jazdy to był wrzask... Póki co w Cossato był uśmiech :)
Nam się udało znaleźć ten beżowy w Anglii za 99funtow, wiec jakieś 450zł. Ale to była okazja, bo normalnie te wózki są po 130f albo i więcej.. Jak mi szwagier powiedział, że kolor jest trochę inny niż na zdjęciu to się trochę wkurzyłam. W rzeczywistości jest bardziej brązowy niż beżowy, ale i tak się w tym wózku zakochałam :)

A, no i tu też jest duża buda i okienko żeby podglądać co dziecko robi :)

reklama
Hmm. odpisałam i posta wcielo;/

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos 2 ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Kasiek- hmm.. tak na prawde to te 400zl nie robi roznicy.. 1200 tez nie nadszarpnie naszego budzetu jakoś dramatycznie, ale zdrowy rozsądek mówi mi ze 1200 z spacerowke to przegiecie..

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos%202%20ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Kasiek- hmm.. tak na prawde to te 400zl nie robi roznicy.. 1200 tez nie nadszarpnie naszego budzetu jakoś dramatycznie, ale zdrowy rozsądek mówi mi ze 1200 z spacerowke to przegiecie..

Tu masz fotki tego wózka z rozłożonym oparciem ;)
http://allegro.pl/cosatto-swift-lite-24h-spiwor-folia-2xgratis-i1416123042.html

Arica- moglabyś wstawic zdjecie z na maxa rozłożoną budą??? Obejrzalam na stronie te wozki i baaaaaaardzo mi sie ten spodobal http://www.4kids.com.pl/produkt/cos 2 ok.jpg Kurde, teraz to mam zagwozdkę, a juz dzisiaj w nocy mi się wozki sniły, haha

Agast: ten wózek chyba mieli w 4kids (sklep jest w Krakowie i tam byliśmy 'przymierzyć' mała do wózka), więc na pewno nie musiałabyś długo na niego czekać :) Był jeszcze taki z Hello Kitty, i chyba taki czarny z zielono czerwonym napisem.. Mają mieć w marcu nową dostawę, ale w niej i tak nie było tego wózka który my mamy.. A fotkę zaraz zrobię i podesle..

Aa, jak mój post się pojawił to dopiero zobaczyłam ten wyżej od Kasiek :) Dokładnie tak się rozkłada wózek jak na tym zdjęciu na allegro.To jest rozłożenie 'na płasko', tak na oko to jest może jakieś 15-20stopni odchylenia..

A jak już nam szwagier kupił wózek, to potem znalazłam jeszcze fajniejszy, też Cossato, niestety też w Anglii, i niestety trochę droższy :)

prod_17_yo%21_raspberry_front.jpg

Ale mój mąż i tak od razu go skreślił, bo różowy.. Jest jeszcze taki niebieski i czarny, ale czarny za ciemny, a niebieski to już taki jednak 'chłopięcy' :)

Ostatnia edycja:
arica- tak, w krakowie jest wyłączny dystrybutor i jednocześnie siedziba 4kids.com :) juz sie zorientowalam, hehe Mozna tez podobno obejrzeć go w Warszawie:)

Kasiek- dzięki:)

edit: arica, można do złożyć razem ze spiworkiem czy trzeba go zdjąć zanim się złoży???

Ostatnia edycja:
arica- tak, w krakowie jest wyłączny dystrybutor i jednocześnie siedziba 4kids.com :) juz sie zorientowalam, hehe Mozna tez podobno obejrzeć go w Warszawie:)

Kasiek- dzięki:)

edit: arica, można do złożyć razem ze spiworkiem czy trzeba go zdjąć zanim się złoży???

Można go złożyć razem ze śpiworkiem. Wróciłyśmy właśnie z zakupów. Wózek prowadzi się REWELACYJNIE :) Poli też się chyba podobało, bo jechała uśmiechnięta od ucha do ucha, a wcześniej jak ją wkładałam do spacerówki przodem do kierunku jazdy to był bunt i wrzask. Koszyk na zakupy całkiem spory. Wózek składa się bardzo prosto, nam w bagażniku mieści się idealnie, ale faktem jest, że mamy duży bagażnik, a wózek po złożeniu jest długi..

Można go złożyć razem ze śpiworkiem. Wróciłyśmy właśnie z zakupów. Wózek prowadzi się REWELACYJNIE :) Poli też się chyba podobało, bo jechała uśmiechnięta od ucha do ucha, a wcześniej jak ją wkładałam do spacerówki przodem do kierunku jazdy to był bunt i wrzask. Koszyk na zakupy całkiem spory. Wózek składa się bardzo prosto, nam w bagażniku mieści się idealnie, ale faktem jest, że mamy duży bagażnik, a wózek po złożeniu jest długi..
No to chyba się na niego skuszę:))) Ja jezdze autem kombi, wiec mam duzy bagaznik:))

Arica, czy znalazłaś jakieś wady tego wózka?:-) Bo też prawie zdecydowana na niego jestem, martwi mnie tylko ta budka, że nie jest dłuższa. Jak to wygląda na słońcu? Daje jakąś osłonę?

reklama
Do góry