Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ha ha!Było wlać tam litr spirytusudrugi litr wypic samemu i świętować poczęcie potomka ...... w międzyczasie zagryzać suche goździki i posmarować okolice intymne smalcem , a do octu polecam ogórki i smietanę - mizeria jak znalazł
niezły tekst!:-) a reszty nie skomentuję,myślałam,że nic mnie już nie zaskoczy
jak znalazł w necie o occie,to mógł poszukac o tabletkach,a nie ciężarnych mamuś,wyczekujących z utesknieniem swoich dzieciątek pyta o tabl.wczesnoporonne!

). I co?! 2 krechy! ta druga słabsza, ale są. Możesz
Czytając Twojego posta a dokładniej
przypomniał mi się film "Galerianki" w których małolata która wpadła tłumaczy potem rodzicom:
"Ale ja to potem wypłukałam"![]()
1 stycznia niby zaszłaś w ciążę, tak?
Dziś mamy 3 stycznia- powinnaś już mieć wszystkie objawy ciążowe włącznie z ruchami dziecka!!!
Nawet jeśli zaszłaś to dowiesz się dopiero jak nie dostaniesz następnego okresu :]
chociaż ja wątpię w ciążę
Peer, to dobrze że tak piszesz. Wcale nie brzmi to dziwnie. Stosuje się antykoncepcję, ale jesli "przydarzy" się dziecko to się je rodzi i kocha, tak powinno być.Jeszcze coś - wiem, że to może dziwnie brzmi - byłam na tabletkach, a teraz tak bardzo pragnę tego dziecka.
Ale, gdy zobaczyłam dwie kreski, coś się we mnie zmieniło i czuję, że mi na tym naprawdę bardzo zależy.![]()