Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na jakiej podstawie lek.stwierdził u Ciebie ciąże biochemiczną,skoro nawet Cię nie zbadał i nie zrobił usg,by potwierdzić ,ze jajeczko zostało wydalone? ciąża biochemiczna występuje,gdy zapłodnione jajeczko nie zagnieździ się i zostaje wydalone wraz z krwią miesiączkową-może to być miesiączka opóźniona,A ty miaas tylko plamienia i takie plamienia w ciązy sa mozliwe w okresach mającej wystąpić miesiączki nawet przez 1sze trzy miesiące,ja tak miałam.W dodatku mój 1szy test też wyszedł taki jak Tobie,że ta druga kreska była bardzo bladaWitam dziewczyny :-), jestem nowa i postanowiłam napisać ... wiec tak ...
od ok 5 msc staramy się z mężem o dzidziusia...
- ostatnią @ miałam 9.12.2009 ,
- od 33 DC - 36 DC miałam śluz lekko zabrudzony brązowo-różowy , 1 raz z plamką krwi , lecz po tych 4 dniach czysto do dziś !
- w 36 i 37 DC zrobiłam testy i wyszły 2 kreski lecz druga słabiej widoczna,
- w 39 DC zrobiłam test HCG z krwi i wynik 73,4 !!!
- dziś 42 DC i byłam u gina i nawet mnie nie zbadał tylko kazał zrobić powtórne HCG i przyjść z wynikiem w czwartek !!! ale nastraszył mnie że jeżeli to ciąża to wczesna , a może też być ciąża biochemiczna ;/ ?!
zmartwiłam się i strasznie się denerwuję ! co o tym myślicie - prosze o porady , miałyście podobne zdarzenie ?!
dodam że mam kłucia w bodbrzuszu , wydęty brzuchol , zatwardzenie i powiekszone twarde piersi !!!
No właśnie ,najlepiej zrobić usg,jesli nie widać,to po tygodniu powtórzyć,u mnie tak bylo,no i beta HCGKisia, kiepski gin, idź do innego. Mój jak przyszłam z podejrzeniem ciąży to od razu położył mnie pod usg i badał tak długo aż wszystko obejrzał i znalazł pęcherzyk ciążowy, to był 4 tydzień ciąży, czyli u mnie trzeci od zapłodnienia.
Ale może to dlatego że ja chodzę prywatnie, wiadomo: płacisz - wymagasz.
Tu macie przykładowe wyniki bety, ściągnięte z ebrzuszek.pl
ja mialam w 7tc zrobione usg, ale doszlam do wniosku ze wieeeekszosc i to spora wiekszosc ginow na nfz olewa nas jako pacjentki, powie swoje i wyrzuci za drzwi - spotkalam sie z tym parokrotnie...Nie nastawiajcie się,że na Nfz to lekarz olewa sprawę...kwestia tego,że w zbyt wczesnej ciąży nie zawsze robią usg.5-6tydzień podejrzewanej ciąży może nie wykazać pęcherzyka w macicy a po co się stresować.U mnie był pęcherzyk w macicy ale nie zawsze tak widać.
jakie to tabletki? z tym octem pisalo w necie ze tak mozna zabic plemniki wiec to jedyny pomysl ktory mi przyszedl odrazu do glowy;/ prosze powiedzcie jakie to tabletki