reklama

Czy mam się już cieszyć?

A jak samopoczucie? U mnie póki co jest ok, jedynie tkliwość piersi w dalszym ciągu no i sennosc. W pierwszej ciąży czułam się fatalnie, mam nadzieję że ta będzie łaskawsza 😁chociaż jeszcze wszystko może nadejść, ale nie tęsknię 🙈

reklama
A jak samopoczucie? U mnie póki co jest ok, jedynie tkliwość piersi w dalszym ciągu no i sennosc. W pierwszej ciąży czułam się fatalnie, mam nadzieję że ta będzie łaskawsza 😁chociaż jeszcze wszystko może nadejść, ale nie tęsknię 🙈
Hej, trochę tu nie zaglądałam 🫠 ja się czuję dobrze, trochę plamię, więc w piątek wieczorem pojechałam na USG - potwierdziło się, że zarodek jest w macicy o było już ciałko żółte. Zarodka jeszcze nie było. Kurczę, nie wychwyciłam, że już jesteś mamą- duża będziesz miała różnice wieku? ☺️

O kurcze, a wiesz jaka przyczyna tych plamień? U mnie na szczęście nie występują. Ale najważniejsze, że ciąża jest w macicy 😊 U mnie jeszcze 2 tygodnie do wizyty. Ja jestem nowa na forum więc wiesz. No różnica będzie spora, bo synek w styczniu skończył 5 lat 🙈

O kurcze, a wiesz jaka przyczyna tych plamień? U mnie na szczęście nie występują. Ale najważniejsze, że ciąża jest w macicy 😊 U mnie jeszcze 2 tygodnie do wizyty. Ja jestem nowa na forum więc wiesz. No różnica będzie spora, bo synek w styczniu skończył 5 lat 🙈
Nie mam pojęcia, ale dopóki są delikatne to nie będę się przejmować. Kurczę, to będziesz miała pomocnika przy bobasie 🥰 a moja ciąża jest pierwsza, ale chciałabym dwoje dzieci po sobie szybko (🤞), bo pracuje w takiej branży, że lepsze są długie nieobecności niż wrócenie na chwilę, a potem znów ciąża.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry