reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są na forum przyszle mamy z Piły???wlkp??

Jejku, Asiunia, 46-47 kg!! To ja nawet nie będę pisała ile ważę - ale duuużo więcej :( Zresztą już przed ciążą chciałam zgubić tak z 5kg. No naprawdę, teraz zaczęłam się czuć jak słonica choć wszyscy mówią, że "tak ogólnie to nie przytyłam, tylko brzuch mi urósł", no i piersi - w czasie ciąży obwód powiększył się o ponad 10 cm.
Ech, może wagą zacznę się martwić już po urodzeniu dziecka, bo cokolwiek ja nie zrobię, to i tak rosnę w kg :(

Jeśli chodzi o sklepy ciążowe, to wszystkie rzeczy mam kupione poza Piłą, większość w sklepach H&M. W weekend byliśmy w Poznaniu i w Poznań Plaza (nowe centrum handlowe) jest sklep "Ubiory ciążowe", ciuchy są firmy Nivena (mają stronę www.nivena.pl, może są sklepy też w innych miastach - nie sprawdzałam). Nie mają tam zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o liczbę fasonów, ale ładne ubranka (cenowo - np. sukienka 130 zł, spodnie 120 itp). To tak przy okazji gdybyście akurat były w Poznaniu.

reklama
Coś tu widze spadek aktywności dzis :) Trzeba nam watek ratowac przed zejsciem na 2 strone ;)
Ja mam dzis zanik checi do pracy po wczorajszej wenie... Wydajnosc mi w ciazy spadla niemilosiernie :) Jeszcze troche i sobie pojde na zwolnienie, a na razie jeszcze sobie popracuje i porobie cos miejmy nadzieje pozytecznego.
Ja sie w ubrania zaopatrze w Zielonej, bo do Poznania nie mam kiedy jechac. Konczymy dom i caly czas wolny poswiecamy tam, nie mamy czasu na rozjazdy po Poznaniu :) Patrzylam sobie co nieco w internecie na jakies ciazowe ciuchy, ale znowu tak w ciemno to jednak nie lubie kupowac.

Faktycznie coś nasze forum ostatnio jest rzadko odwiedzane ...Może na listopadzie siedzi więcej osób. Zaeraz sprawdzam!!!!

czesc dziewczyny wyobrazcie sobie ze ostatnio bylam w Merkurym i tam na dole znalazlam calkiem fajne wozeczki :) bylyscie moze juz tam?

Cześć dziewczyny!!! Chętnie dołączam do grona pilanek. To już będzie moja trzecia dzidzia i cieszę się bardzo że powstał ten wątek.Ubrania ciążowe są w nowym merkurym na którym jest co nieco. Ceny umiarkowane i wogóle. Chociaż obecna moda jakby wyszła nam na przeciw bo nawet na ryneczku sprzedają takie fajne ciążowo-nieciążowe bluzeczki w których doskonale wygląda nawet spory brzuszek.Pozdrawiam wszystkie pilanki i z pewnością spotkam się tu w Wami jeszcze nie raz!!!!!

Helou. Na to ze w słynnym ze swej urody merkurym moze byc cos sensownego, bym nie wpadla :) Nie zachodze tam, ale skoro mowicie ze sa i wozki i ubrania ciazowe to dzis biegne :) Co prawda jesli chodzi o wozki to narazie tylko orientacyjnie sobie patrze, zeby oczy nacieszyc, ale warto miec rozeznanie. A Wy dziewczyny wrzesniowe juz robicie zakupy???
Mika witaj u nas, mam nadzieje ze bedziesz tu zagladac czesciej niz raz :)
p.s. Mika, a nowy merkury to który to?? Gdzie te ubrania, na dole czy na gorze???? Zebym sie specjalnie nie musiała naszukac :)

Agnezz, tansze, tzn. ile kosztuja?? :) Moj maz ma na tle wozeczka i wszystkiego dla dzidzi ambe, wiec na tansze ani spojrzy zapewne :) Ja tez chce na pompowanych kolkach, zeby dobra amortyzacja byla no i solidne to wszystko.

Aha:) no to cena rzeczywiscie jak na wozki niewysoka. Ale oczywiscie kazdy kupuje to, na co go stac i co mu sie podoba. Jak ja jakis czas temu zroientowalam sie jakie sa ceny wozkow, to bylam w szoku (pamietam ogladalam jakis za 800 zl ), a teraz juz nie robia na mnie te ceny najmniejszego wrazenia :) Teraz to sie wydaje ze tanizna :) Natomiast zdziwilam sie cenami akcesoriow do lozeczka, typu posciele itd, o czym juz wspominalam. To juz lekka przesada :) Ale moze tez sie przyzwyczaje ;)

hej dziewczyny tu w Pile to i tak ceny sa niskie :) z przyszlym mezem mieszkamy tez w niemczech i tam wybralam sie na zakupy i ogladanie wozeczkow ;) jeden taki upatrzylam sobie mezowi tez wpadl w oko firmy i'coo full wypas jak to sie mowi hehe :laugh: no i po chwili zapytalam sie o cene w przeliczeniu na polskie pieniazki wyszlo jakies 3.000zl zrobilam duze oczy i grzecznie podziekowalam ;D przynajmniej narazie hehe

reklama
Takie ceny za wozeczek to juz przegiecie. Powinien jeszcze przewijac dziecko i je karmic chyba ;) Nie ma co sie dawac zwariowac :) Chyba ze ktos ma tyle kasy, ze mu to calkiem obojetne :)
Ide dzis na poszukiwania tej ciazowej w merkurym. Mam nadzieje ze znajde i sie nie rozczaruje tak jak na Kolbego ::)

Do góry