reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam Lublinianki!
To i ja do Was dołączę:) Moje maleństwo przyjdzie na świat na początku grudnia. Czekamy na niespodziankę. Czy któraś z Was rodziła może niedawno na lubartowskiej? Bo tam właśnie planuję poród.
Pozdrawiam ciepło!

Moka witaj w gronie :-)
Ja niestety nie wiem jeszcze gdzie będe rodzic a biorac pod uwagę przesilenie w lubelskich szpitalach może się okazac że w taksówce;-)
Halo gdzie wy wszystkie jestescie?:dry:

Marta spoko suwaczek Plazowy:-) zwale go od ciebie i tez sobie machnę:-)

Madzienka brawa dla córy, i nie mniejsze dla małża za dokonania filmowe heheheh

Anet ja chciałabym byc na twoim miejscu...juz mam tak serdecznie dosyc...a to jeszcze ze 2 miesiące:zawstydzona/y:
Ale ustalmy po prostu że jeżeli nie pojawisz się w umówionym miejscu to my przenosimy spotkanie na porodówke o!:-):-)

trzymajcie kciuki-dzisiaj sprzątam garderobe i bieliźniarkę:tak:

Solange....to jestesmy umowione....hi,hi......
Ja dzis pozadki robilam ,ale takie lekkie,no i upralam wreszcie pokrowiec z fotelika dla dzidzi.....bo a noz widelec mnie cos zlapie.....torbe do szpitala dopakowalam,no i kurde nie pamietam co mi tam jeszcze moze byc potrzebne......pomozcie!!!! Bo przez 6 lat juz zapomnialam...hi,hi.....

Witam Lublinianki!
To i ja do Was dołączę:) Moje maleństwo przyjdzie na świat na początku grudnia. Czekamy na niespodziankę. Czy któraś z Was rodziła może niedawno na lubartowskiej? Bo tam właśnie planuję poród.
Pozdrawiam ciepło!

Witaj Moka83....powiem ze ja tam (czyli na Lubartowskiej) rodzilam swoja Gosienke,tyle ze 6 lat temu,ale spoko,teraz tez zamierzam tam rodzic,a do terminu jeszcze niecaly tydzien,o ile nie przenosze....he,he.....ale ty piszesz ze masz na grudzien,wiec zdam relacje jak wroce z porodowki.....wiec czekaj cierpliwie.....

A teraz juz spadam....ide kompu,kompu.....a potem paluli.....

Witam w srodowy poranek.....dalej oczywiscie w dwupaku :-D
Wpadlam sie przywitac z kawka.....
Moze ktoras ma ochote....

Dzis mi wesolo sie zacza dzien,ciekawe jak sie skonczy...he,he.....
siorka meza znow podrzucila mi dzieciaki do bawienia(cala trojke),wiec z moja Gosia mam ich czworo...he,he.....mam nadzieje ze ladnie beda sie bawic,a nie dokuczac ciezarnej cioci......hi,hi.....:-D:-D:-D
Dzis w planach mam tylko ugotowac obiad i sie lenie...a co,nie mozna....
Milego dnia zycze.....jeszcze pewnie zajze....:tak:

No ja naprzykład odpoczywam z nogami w górze bo niedawno wrócilam do domu i jestem cala opuchnięta:-( juz nie skutkuje jedzenie bez soli i picie hektolitrów wody:zawstydzona/y: puchną mi nogi-całe!!!HEEEEELP!!!

reklama
Solange,to szczerze wspolczuje,to jedna z dolegliwosci ktora mnie ominela w tej ciazy (ciut tylko puchly , czasem)....moze moczenie w wodzie z sola pomoze.....
U nas na sierpniowkach dziewczyny sie tak ratowaly,no i niektorym pomagalo.....
a jak nie, to malo chodzic,a duzo lezec z nogami w gorze.....chociaz wiem ze to przy dziecku malo wyknalne jest...he,he....:tak::tak::tak:

Do góry